שאני נכנס למנהל משימות>תהליכים יש שם איזה תהליך שקוראים לו "תהליך לא פעיל" וניסיתי לסגור אותו אבל אני לא מצליח הוא אומר משהו "הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל/למחוק אותו
תודה =]
שאני נכנס למנהל משימות>תהליכים יש שם איזה תהליך שקוראים לו "תהליך לא פעיל" וניסיתי לסגור אותו אבל אני לא מצליח הוא אומר משהו "הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל/למחוק אותו
תודה =]
|
|
כה ה"תהליך הלא פעיל " הזה לוקח פול CPU אבל לפי מה שהבנתי זה איזה משהו של הווינדוס ואי אפשר לסגור אותו...גם אני ניסיתי
מקווה מאוד שאני טועה נמאס ממנואם מישהו יודע איך שיגיד..
אני מבין שאתם מתכוונים ל system idle process
האחרון ברשימה?
אם כן, אס עזבו אותו בשקט.
zvovon בלי תגובות מיותרות בבקשה.
טוב :eye:נכתב במקור על ידי CoreOxide
תלמדו קצת.....
פשוט וקל..
וואו לא פלא שרמת האנגלית\הבנת הנקרא נמוכה בארץ @_ם
תסתכל על השם שלו: תהליך *לא* פעיל
זה תהליך שמנהל את המשאבים שלא נמצאים בשימוש של המערכת.
כלומר,באופן תקין האחוזים שלו אמורים להיות מאוד גבוהים
לא קלטתי.....נכתב במקור על ידי seven
![]()
שכחתי איך מסבירים את זה אבל בתהליך הזה ככל שהאחוזים יהיו יותר גבוהים (99 בדרך כלל)נכתב במקור על ידי CoreOxide
זה כמו שאני אגיד לך שאנ ימריץ משחק על 100 FPS .. קיצר בתהליך זה האחוזים צריכים להיות גבוהים ..
זה תהליך שואמר לך כמה אחוז מCPU פנוי. למשל אם 30 מהCPU תפוס התהליך הזה "יתפוס" 70 אחוז, רק שהוא לא באמת תופס CPU הוא מראה כמה פנוי.
EH?נכתב במקור על ידי zvovon
לא קלטתי מה הקשר בין התהליך לרמת האנגלית בארץ
Core
הבאת ציטוט לא נכון...התכוונת בטח לצטט את סבן.
וגם אני לא הבנתי מה הקשר לרמה של האנגלית אבל אם אמרתם...
Seven , לאדע מה איתך אבל רוב האנשים שרואים "תהליך לא פעיל" מבינים מזה שיש תהליך לא פעיל שתופס הרבה מאוד CPU. אתה פשוט ידעת מה זה אבל אם לא היית יודע לא היית מנחש מה זה.. :|
לא נכון אני לא ידעתי מה זה אבל עדין כשראיתי שהתהליך לא פעיל זה בדיוק ההפרש בין 100 ל CPU בשימוש כבר הבנתי לבד.. ם_0נכתב במקור על ידי lolx
חחחחחח כןנכתב במקור על ידי lolx
![]()