כתוצאה מריסט פתאומי בזמן הורדה באימיול קבצי MET נפגמו לי אך הם קיימים כיצד אני אוכל לתקנם?
כתוצאה מריסט פתאומי בזמן הורדה באימיול קבצי MET נפגמו לי אך הם קיימים כיצד אני אוכל לתקנם?
DimA
|
|
עזרה...
DimA
אתה לא צריך לתקן אותם.. הבמשך ההורדה הם יסתדרו לבד.. עכשיו יש לך בהגדרות מורחבות כל כמה זמן אתה רוצה שהאימיול ישמור את הקבצי MET שלו.. קצב מהיר ידרוש יותר כוח הממחשב אבל ישמור עליך מהורדה חוזרת של קבצים וכדומה..
עכשיו במידה ונדפקו קבצים שלא מתסדרים בהמשך ההורדה תוריד מחדש אימיול תמחק את תיקית הקופניג שלך ותאז תדרוס תקבצים זה יפגע לך בהחלט במהירות ההורדה בהתחלה ודי ידפוק לך תהגדרות שעבדת כל כך קשה אליהם [א שלא D:] אבל אין ברירה
"ותאז תדרוס תקבצים זה יפגע לך בהחלט במהירות ההורדה בהתחלה ודי ידפוק לך תהגדרות שעבדת כל כך קשה אליהם [א שלא D:] אבל אין ברירה"
לא הבנתי את המשפט הזה, מחקתי את תיקיית האימיול חוץ מהTEMP ואז התקנתי אימיול חדש ועשיתי שום הגדרות והכל וזה עדיין פגום.
DimA
מה אתה מוריד באימיול? זתומרת דברים גדולים? כי כנראה שהבעיה בקבצי מט של הקבצים שאתה מוריד ולא באלה של האימיול תשנה את השם של התיקיה טמפ... לtemp1 למשל ותיצור תיקיה חדשה עם השם טמפ..
עכשיו תפתח את האימיול ותוריד משו אם זה לא כותב את זה יותר תמקחק את תיקית הטמפ הישנה ששנית לה תשם.. כי הקבצים בה פגומים את התיאלץ להוריד מחדש
תודה, אפשר לנעול
DimA
רגע כככל שאתה מוריד יותר,למשל בתוך חודש להוריד בערך 20 ג'יגה.
אז המהירות עולה גם בקשר לזה או שזה בעיקר עניין של מקורות ושרתים?
מקורות ושרתים אבל עם אתה מוריד 20 ג'יגה העלאה שלך גם צריכה להיות דיי גבוהה ובמידה שהיא גבוהה הקלינטים של האימיול יעני אוהבים אותך ואתה מקבל עדיפות בתור ובעיקרון מוריד יותר מהר:]