יצחק היה אמור למות כבר איי שם בגיל 3
הביאו לו מתנה עוד 11 שנים
כמה שזה ישמע דפוק או איך שלא תגדירו את זה
11 שנה זו מתנה ענקית לבן אדם שלא היה לו סיכוי אפילו קטן לחיות ואם לחיות אז לחיות לא נורמלי
והוא חי כמו שאנ ירואה כמו ילד רגיל לכל עניין
הוא נפטר בגיל 14 , זה כואב זה קשה זה נכון אבל אי אפשר לדעת איך הוא היה יוצא אם הוא היה חיי , צמח , חצי צמח
אלו לא חיים גם אם אתה רואה ושומע אתה נטל
נטל על כל המשפחה שהם סובלים בשבילך ואפילו יותר
אין לי זכות לשפוט אף אחד ואף משפחה שמתעגעת לבנה , אבל אני יכול לומר דבר 1 שיצחק קיבל מתנה וזה חיים אולי חיים למחצה אבל הוא הספיק לראות טיפה עולם וזו נחמה
נחמה מספקת כדי לא לומר שהוא נפטר סתם
תחשבו על זה רגע ותראו שיש בזה משהו...
אני רק מקווה שהמשפחה יודעת שאנחנו(או בעצם אתם כי אני כבר לא כזה חלק בזמן האחרון) ,משפחת אטרף מחזקת ובוכה בשביל בנה
אני גאה בקהילה שאני הייתי חלק בהקמתה
פעם חשבתי שאתם לא קהילה בוגרת אבל גיליתי בכם משהו אחר , כמה שיש פה ילדים קטנים שרבים כל היום התאחדתם למשהו 1 , משהו חשוב
והביחד הזה אני מקווה שישאר גם אחרי שהזמן יעבור וזה "ישכח" אצל חלקכם הגדול כי לא הכרתם אותו אישית ואצל המשפחה והקרובים זה ישאר לכל החיים..
כאחד שחבר שלו נהרג לפני חודשיים וחצי מתאונת דרכים קטלנית ומת בגיל 18 אני מבין חלקית את המקרה ויודע מה המשפחה עוברת בערך ואני לא מצפה ולא מאחל לאף אחד להרגיש את ההרגשה והרייקנות הזו שילד ממש ילד שפה המקרה עוד היה חצי טבעי , נפטר כל כך צעיר.
למסקנה שרציתי להגיע אליכם זה שתחיו כל רגע , תצלו כל דקה , אל תתביישו לא מהמראה שלכם לא מהדיבור שלכם לא מההתנהגות שלכם
אל תפחדו לפתוח את הפה להראות מי אתם כי זה אתם ואף אחד לא ישנה אותכם אל תשתנו בחיים בשביל משהו אחר
אל תראו משהו שזה לא אתם
זה אולי נשמע כל כך נדוש אבל כשאתם נמצאים במקרים כאלו ואומרים "לי זה לא יקרה" , זה תוקף אותך מהצד או חס וחלילה אותך ואז אתה מבין כמה פספסת ואיך הכל היה נראה אחרת אם לא...
שיהיה לכם אחלה חג
יום טוב.

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.

בובית יש רק אחת 

:Boxing: