שמעו
הוא הגיע רק ב3 וחצי , עשה סט של שעה בדיוק
שם כמה שירים מהדיסק החדש + אחד לא מוכר על ההתחלה - שהוא היה יפה ..
עכשיו נגיע לעיר,
סקאזי , זו מוזיקת ערסים , ערסים שומעיםס קאזי הם באים ,
הייית אתמול שמה המקום שרץ בערסים.. היה מלא
כולם מעיפים , ועפים מהשיר של היט אנד ראן המילךים היחידותש זוכריםב אנגלית בעל פהP:
סתם סתם..
אבל הקטע שהמוזיקה שלו היא לא מוזיקת טראנס איכותית.. אני אוהב את סקאזי כן ? שומע אותו .. אתכ לה שירישם לו מכיר בעל פה אבל הקטע שסטאר איקס עלה
כל הערסים חתכו הבייתה .. ( כולל אני - אבל אניה ייתי עייף נשברו לי הרגליים.. נשארתי ל2 שיריםש לו והלכתי כבר לא יכולתי )
ונשארו אנשים שלא עושיםב לגן ופשוט נהנים
מסקנה , פעם אחרונה שאני הולך למסיבה שסקאזי מופיע בה.. אם זה לא איזה קונטרט גדולא ו משהו .. אני לא שמה
מבחינת אנשים - היה גרוע.. כלה עושי פוזות המטומטמים האלה.. שהרסו לאלה שבאמת באו לעשות כיף את כל הערב ..
מבחינת מוזיקה היה נחמד .. ציפיתי ליותר
ככה.. היה כיף..שווה לדעתי.. איכשהו 60 שקל
מי היה ?
סלאש ( אורי ) = מלך

הם הולכים יחד בד"כ
ושם אין ערסים. זה כבר לא הגיל של לעשות בלאגנים במסיבות. בוא אני יגרה אותך קצת מה הולך בליין סטונדטים של הלונה: אין רחבת ראפים. רחבת הראפים בליין סטונדטים היא רחבת טראנסים! בהתחלה זה מתחיל עם קצת צי'לאווט, אחרי זה זה מתגבר לפרוגרסיב ולאט לאט עולים ומתקרבים לפסיכודאלי, ובסביבות 02:00 ככה +- The Show Begins. החל מהשעה הזאת עד סיום המסיבה, פיצוצים בראש. לפני שבוע היה שם Ultravoice. עכשיו הם מביאים כמה אומני טראנס בערב אחד! כל אומן נותן שואו של איזה שעה +-, ואח"כ הוא מתחלף, ומגיע אחד אחר שנותן גם הוא פיצוצים בראש. היום אני לא יודע יהיה שם, אבל זה לא עקרוני כי אני לא הולך לשם היום כי אין לי עם מי ללכת ואני לא יילך לבד.