בכובד ראש, אני פורש מתפקידי כמנהל עשינו עסק.
זהו הכבוד האחרון שאני יכול להעניק ליצחק שלעולם לא יקרא שורות אלו .
לכן, אפרסם קטעי קינה מהמפרוסמים ביהדות .
קינת דוד על יהונתן,
אבקש לקרוא כל מילה ומילה .
חבוי כאן אוצר גדול . קינה שנאמרה ע"י מלך ישראל .
מי ינתן ונשמתו של יצחק תנוח בגן העדן! אמן כן יהיה רצון ..
הַצְּבִי יִשְׂרָאֵל עַל בָּמוֹתֶיךָ חָלָל, אֵיךְ נָפְלוּ גִּבּוֹרִים?אַל-תַּגִּידוּ בְגַת, אַל-תְּבַשְּׂרוּ בְּחוּצוֹת אַשְׁקְלוֹן,פֶּן-תִּשְׂמַחְנָה בְּנוֹת פְּלִשְׁתִּים, פֶּן-תַּעֲלֹזְנָה בְּנוֹת הָעֲרֵלִים.הֲרֵי בָגִּלְבּוֹעַ אַל-טַל וְאַל-מָטָר עֲלֵיכֶם וּשְׂדֵי תְּרוּמוֹתכִּי שָׁם נִגְעַל מָגֵן גִּבּוֹרִים, מָגֵן שָׁאוּל בְּלִי מָשִׁיחַ בַּשָּׁמֶןמִדַּם חֲלָלִים מֵחֵלֶב גִּבּוֹרִים, קֶשֶׁת יְהוֹנָתָן לֹא נָשׂוֹג אָחוֹרוְחֶרֶב שָׁאוּל לֹא תָּשׁוּב רֵיקָם.שָׁאוּל וִיהוֹנָתָן הַנֶּאֱהָבִים וְהַנְּעִימִם,בְּחַיֵּיהֶם וּבְמוֹתָם לֹא נִפְרָדוּמִנְשָׁרִים קַלּוּ מֵאֲרָיוֹת גָּבֵרוּבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל אֶל-שָׁאוּל בְּכֶינָההַמַּלְבִּשְׁכֶם שָׁנִי עִם-עֲדָנִים,הַמַּעֲלֶה עֲדִי זָהָב עַל לְבוּשְׁכֶן.אֵיךְ נָפְלוּ גִבֹּרִים בְּתוֹךְ הַמִּלְחָמָה,יְהוֹנָתָן עַל-בָּמוֹתֶיךָ חָלָלצַר-לִי עָלֶיךָ אָחִי יְהוֹנָתָן, נָעַמְתָּ לִי מְאֹדנִפְלְאַתָה אַהֲבָתְךָ לִי מֵאַהֲבַת נָשִׁיםאֵיךְ נָפְלוּ גִּבּוֹרִים וַיֹּאבְדוּ כְּלֵי מִלְחָמָה?
אני מאחל לכל אטרף הצלחה בהמשך דרכם, בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל אם הרעתי לאחד ממכם .
דרכנו נפרדות , בהצלחה בדרך אשר תפנו .
שלא נדע עוד צער ..
גל.

ציטוט ההודעה