אני רוצה לפתח איתה תקשר שלי יותר
מה אני יכל לעשות?
אני רוצה לפתח איתה תקשר שלי יותר
מה אני יכל לעשות?
|
|
שאלה כללית מידי אחי אני יכול לחפור ך פה שעות...
תתקרב אליה עוד ועוד תדבר איתה הרבה לאט לאט זרוק לה רמזים שאתה רוצה להעביר את הקשר רמה 1 קדימה וזהו זה בכללי מה שאתה צריך לעשות...ידידה זה הרבה יותר קל מסתם ילדה כי איתה יש ך דיבור זה בונוס ענק...
בהצ'!
אממ ..
אנחנו מכירים חודש אולי קצת יותר
בני 14
עוד פרטים ??
אמממממ....
לפי הפרטים הדי כלליים האלה... הייתי אומר לך סתם לשאול אותך אם היא רוצה לצאת איתך...
אם אתה רואה שהיא כזאת שמחה גם כשאתה מזמין אותה וגם ביציאה עצמה... ולא עושה פרצוף דכאוני כזה (כאילו אם אתה רואה שהיא בעניין)
שאל אותה אם היא רוצה להיות חברה שך ^_^
כן,בייבי קינג צודק,יש לו נסיון!(SKY)
אבל בכל מקרה,תלך אליה סתם בהפתעה,ותיהיה איתה בקשר אינטנסיבי והכי חשוב שתגרום לה להרגיש מיוחדת!
ושהיא תתחיל להפגין סימני חיבה תעלה שלב..
.
גם לי היה משהו כזה והבנתי שזה לא רציני...נכתב במקור על ידי Hitman
לא אחי אני רציני מאד
שמע יש משהו ממש חשוב שאתה חייב לדעת .
אם תהיה ידיד שלה יותר מדי זמן הסיכוי שזה ילך איתה הוא ממש קשה .
כי שאתה מבחינתה נחשב רק ידיד ולא יותר תקופה ארוכה הסיכוי קטן אחי , היא כבר לא תתיחס אלייך בצורה שונה יותר מדי .
אז כדי להזדרז .
ובקשר לזה :
תימשוך אותה לסרט או משהו .
סרט זה מעולה ! אתה לא צריך לעשות כלום , ואפשר גם לגעת בא ב'טעות'.
היא תבין את זה איך שתיגע בה ביד , אל תעשה שטויות כי היא תחשוב שאתה חרמן יותר מדי ואז תידפק .
נערך לאחרונה על ידי OrP; 12-10-2006 בשעה 02:31.
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
שמע בדבר כזה אתה יכול להפסיד או להרוויח
מצד אחד אם היא רואה בך רק כידיד אולי זה יהרוס ידידות נפלה (תחשוב על זה)
ואם לא אז אתה מרוויח
קודם תבדוק אם היא מעונינת בך
מזה תבדוק אם היא מעוניינת ??
איך זה בדיוק ??
עוד פעם שאלות שרק לך אמורות להיות תשובה עליהן...
אתה אמור לדעת אם היא מעוניינת. שים לב איך היא מתנהגת לידך , אם היא משדרת רמזים כלשהם , תברר עם חברות שלה מה היא אומרת עליך או מה היא מספרת עליך להן..וכאלה דברים...ואפילו תזרוק לה כזה בקטנה..תגידי מה את חושבת עלי? היא תשאל למה תגיד סתם ... וזה יעזור ך לקבל עוד קצת פרטים על סוג הקשר שהיא רוצה בו....
אחי פשוט מאוד לך איתה או לסרט או לבאולינג...
אני ממליץ על באולינק כי אתה יכול לעזור לה וללמד אותה לזרוק וחוץ מי זה איזה בחורה יכולה להגיד לא לגבר עם נעלים צבעוניות... חחחחחחחחח