דאממ איזה קצררר
22 משימות משו כזה [יש עוד תמשימות הלא חשובות האלה ועשיתי 36 מהם מקודם ..]
קיצר המשימה האחרונה קשה אחושרמוטה אבל יפהה לאללה
קיצר משחק חמוד 7.5/10 לפי דעתי ..
|
|
גם אני סיימתי את המשחק לפני שבוע ..... אפילו פחות......... ונכון שהוא קצר רצח אבל גם משחק חמוד רצח........... קשה רצח היה להדביק לו את הפצצה על הגב בשלב האחרון אהה............ ולפי דעתי 8 מתוך 10
כן אהה.......... הוא היה מהיר מידי כזה......... הסתבכתי איזה שעה על הקטע שהיה צריך לקפוצ על המטוס
חחחח סיימתי את המישחק בערך 5 ימים אחרי שהורדתי אותו ויש לי רק דבר אחד להגיד עליו חרא מישחק!!! כן היו כמה קטעים יפים אבל איך אתה יכול לאהוב מישחק כל כך משעמם ומלא באגים!? איך?!
הם ניסו לעשות משהו נחמד כזה שאתה יכול להסתובב בכל האי , השקיעו במכוניות, בגראפיקה וזה אבל הם הרסו אותו דבר ראשון עם השליטה בכלי הרכב כי השליטה בהם ממש נוראית והם גם הרסו אותו עם כל הפעלולים האלו , קפיצה ממכונית עם מיצנח נגיד ש..., קפיצהמאופנוע עם מיצנח נגיד ש..., קפיצה מסירה עם מיצנח נגיד ש... , אבל מה הרעיון הדפוק הזה שאתה יכול לתפוס בזנב של המוסקים ?! מזה?! ועוד אחר כך אתה יכול להכנס עליהם והוא כזה קופץ מזנב אל הנהג עובר דרך הפרופלור (נישמע כאילו הוא המשיח) לא נהרג לא כלום ,תא הטייס אפילו לא פתוח ופיתאום אתה רואה את הטייס המקורי עף ונופל למטה אני חושב שאני מדבר בשם כולנו כשאני אומר WTF?! הם גם הרסו אותו עם הסירטוני מעבר שמשעממים תחת נישבע לכם המישחק ניראה לי מגניב בהתחלה אבל אחרי שעה שאתה משחק המישחק כבר חרא הוא פשוט לא יפה. זהו זו דעתי![]()