זה סיפור קצת ארוך אבל אני מיתחנן תיקראו ותעזרו לי
אז ככה יום אחד חבר מהבית ספר מספר לי על המשחק מייפל סטורי ושיש לו רמה 35 אז אמרתי לו אני ישלם לך 35 שקל בישביל שותפות
בסדר הוא קיבל תהצעה וזה היה עוד לפני שיצא ה קוד של הפין היינו ניכנסים רק עם id+pass
יום אחד יצא הפין המכוער הזה והוא שינה עליי תפין אחרי שהעלתי תסין לרמה 40 הוא לקח את כל האייטמים שהיו עליו והחזיר לי תכסף בסדר לא נתרתי טינה ופתחתי שחקן חדש הגעתי איתו לרמה 46 ולא העלתי אותו יותר רמות
והייתי סוס בלעשות עיסקאות הייתי קונה מייפל אייטם ב 1מיליון והייתי מוכר ב 10 מיליון קיצר יום אחד דוד שלי אומר לי שהוא וחברים שלו התחלו לשחק עכשיו אני אמרתי וואלה סבבה וזה ואני עזרתי לדוד שלי הפכתי אותו לסוססססססססססססססססססססס היה לו כל מה ששחקן מתחיל צריך כולל NX
בדרך גם פתחתי גנב שהיה לו הכל 8 התקפה work glove ו 1 סטילי 3 טובי
ו31 התקפה מייפל קלאו והוא היה מפוצץ ב NX יום אחד הדוד המעפן שלי גילה תאיי די ותפאסס שלי במשחק רשת אחר והוא אמר שהוא יפרסם עם אני לא ייתן לו תאיי די ותפאסס של מייפל אוקיי לא הייתה לי ברירה נתתי לו והוא וחבר שלו חילקו את הכסף והאייטמים בניהם ובגלל שהוא יותר חזק ממני אז אני לא הייתי יכול לעשות לו כלום אחריי 3 חודשים של דיקאון קיבלתי מחבר רמה 58 cleric סבבה אני שיחקתי איתו עד שהחבר של דוד שלי הציע לי שותפות הוא אמר שיש לו קלריק מושלם רק רמה 56 ושלי לא היה מושלם אז העברנו את האייטמים ל cleric שלו והיתחלנו לשחק אחריי שבועיים ככה הוא התחיל לשחק עם האקים על שתי ה cleric ו שתיהים קיבלו באן אבל 4 מיל ואייטמים בשווי 10 מיל היו על מיול ב accuont אחר
החבר של דוד שלי שינה תפין על המיול וגם הפעם לא יכולתי לעשות כלום
עכשיו זה סיפור חיי במייפל סטורי בסוף גמרתי בלי כלום ונדפקתי עד הסוף
ואת ההמשך צינזרתי