The Inquirer בחן משחקים בXP ובויסטה 32-ביט ובאמת מדובר בכמות פריימים מכובדת. NVIDIA אמורה לשחרר דרייברים חדשים בשבוע הבא, דבר שיכול לשנות את המצב.
לפרטים נוספים לחץ כאן.
דוגמא קטנה:
![]()
The Inquirer בחן משחקים בXP ובויסטה 32-ביט ובאמת מדובר בכמות פריימים מכובדת. NVIDIA אמורה לשחרר דרייברים חדשים בשבוע הבא, דבר שיכול לשנות את המצב.
לפרטים נוספים לחץ כאן.
דוגמא קטנה:
![]()
נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 16-10-2006 בשעה 02:56.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
|
|
ויסטה ללא הגרפיקה לא שווה כלום..
זאת האמת
וואי נו מה אתם ניתפסים באחוז ממש קטן בהבדל הגרפי..
הבדל קטן אבל בכל זאת הם אמרו שה VISTA תיהיה לגימריים וכל מיני שטויות מה גם שבני זונות האלו משחררים את D10 רק ל VISTA ולפי דעתי כדי להפעיל את המישחקים על רמה כזאת אחרי כל השטויות שמיקרושייט דחפו למערכת ניהיה צריכים לשדרג כל שנה ... מה גם מה צריך את כל השטויות האלו ניראה לכם שמישהו יעשה את כל התהליך הארוך הזה של להציג את החלונות שפתוחים בתלת מימד ואז יעבור בינהם!? זה כמו ללכת באלכסונים בימקום בקו ישר ! ויש עוד פול דברים מיותרים במערכת הדפוקה הזאת ... נחכה שהאקרים רציניים יפרצו אותה ויורידו את כל החרא שהם תקעו שם ...
לא חשבת שאחרי שהDX10 יצא זה ישתנה ?
אתם צריכים חומרה שתתאים לתוכנה
טוב נראה...גם ככה אני לא אשיג ויסטה על ההתחלה
אבל thx nigga![]()
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
חחח תאמת לא לא חשבתי חחחח בכל מיקרה אין לי בעיה לשדרג אם אני יודע שזה קורה פעם ב.... אבל לפי מה שמיקוסופט רוצים לעשות החיים שלנו עם מערכת ההפעלה הזאת יהיו כל כך קשים שכולם פשוט ישארו עם הXP (לפחות כך אני מקווה) ואז מיקרוסופט יפשטו רגל (יאי!) ואז סוף סוף תיהיה תמיכה מלאה במערכות הפעלה נורמליותנכתב במקור על ידי GaM3oVeR
אני אומר לך לביל גי'טס שיחק המזל לא יותר מזה .... הקקה הזה פשוט היה ראשון וכבר שנים שהוא מקדים את כל החברות האחרות ועדיין המערכת הפעלה שלו הכי גרוע שאי פעם תיראה לפי דעתי ביל גי'טס השמן הזה ראה את עתיד החברה וביגלל זה מיהר לפרוש אם אתה קורא מה שעובר על מיקרוסופט (ואדם חכם כמוך בטוח קורא) אתה תיראה שיש להם הפסדים כבדים בגלל ה XBOX 360 שבינתיים הם בהפסד איתו ובגילל האיחוד הארופי שהאשים אותם האיזה תביעה ותבע מהם סכום ענק של כסף מצבם הולך ומיתדרדר....
קודם כל תרגיע.נכתב במקור על ידי DoGow
אני בקשר עם בנאדם שפגש את ביל גייטס אישית, ויש לו הרבה חברים שעוברים בשבילו ישירות, והוא אמר לי שביל גייטס עובד קשה מאוד, אז תפסיקו לרדת על הבנאדם רק בגלל שהוא האיש הכי עשיר בתבל (:s45: ).
וכמו שאמרו פה מקודם, אתם תצטרכו כרטיס מסך תומך DX10, ולא נראה לי שיש לך 500$ להשקיע באחד, כך ש....תרגיע. פתחתי ת'אשכול כדי ליידע אותם שיש נפילה בפריימים בערך ב-10% בלי DX10 ועל ויסטה 32-ביט, כמו הXP, והידיעה הזאת תומכת בדברים שדיווחו חברות המשחקים שעובדות בשביל מיקרוסופט שאמרו לפני כחודש שמשחקים יעבדו בויסטה יחסית לאט מבXP. ה inquirer בדקו את זה בשבילנו ואישרו את הידיעה. זה הכל.
[ובקשר לבנאדם שדיברתי עליו בתחילת התגובה, הוא ארכיטקס תוכנה בעל חברה משלו, והוא קיבל ממיקרוסופט פרס על הפיתוח של Visual Studio 2005 ו-NET 2.0 Framework. ]
נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 17-10-2006 בשעה 03:13.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
כמה לא מפתיע.
אגב,ברור שהביצועים ישתפרו אם תקנו כרטיס מסך חדש שתומך ב DX10.
אבל מצד שני הם גם ישתפרו ב וינדוס XP
ההפרש תמיד ישאר,והוא תמיד יהיה גדול.
נקווה שלפחות הפעם מרבית העולם יתחיל להשתמש בשכל שאולי יש לו ולעשות חרם קנייה לוינדוס ויסטה
ולהכריח את מייקרוסופט להביא את DX10 לווינדוס XP?
רעיון לא רע, אבל זה לא הולך לקרות![]()
כל העניין הוא שתהיה לך חומרה ותוכנה מתאימה ואז תשים אותה בדוש ותציץ לה .. אבל זה לא קשור :s45:נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy
אני דיי בטוח לא ב 100 % שביצועים עם ה64 BIT יהיו טובים יותר בויסטה עם 64 מאשר ב XP
המממ אהבתי ת'תגובה שלך. אבל אם אתה רוצה לדעת את דעתי, אני דווקא לא בטוח. את העניין הזה לא בדקתי בשטח, אבל ממה שאני שומע ורואה המתכנתים עדין לא הצליחו עד הסוף לפתח תוכנות בשביל ה64-ביט. אתה חייב להבין שצריך להיות פה שיתוף פעולה בין מהנדס תוכנה למהנדס מחשב/חומרה (מהנדס חשמל).נכתב במקור על ידי K!tBag
ליבות זה נושא שונה. שמעתי כבר ממנכ"לים ומנהלים שכבר הרבה זמן אומרים שלתוכניות שלהם כבר יש את יסודות השימוש בהרבה ליבות. את זה למשל אמר סימון הירוסט, שהוא מנהל פיקוח מוצרים של וידאו ואאדיו דיגיטלים באדובי. "The beauty of this approach is that we can write one piece of code that is hyperthreaded, which will scale up or down to multiple cores. We can soak up many more cores than are available today."
אבל כמו שאמרת, נבדוק כבר כשייצא.
נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 19-10-2006 בשעה 00:41.
כל דעביד רחמנא לטב עביד