קבל את זה ותגיד של מי יותר טוב סבבה?
אהה וגם צירפתי תמונה שלHACK מגניב שאני יכול ללבוש מה שאני רוצה
קבל את זה ותגיד של מי יותר טוב סבבה?
אהה וגם צירפתי תמונה שלHACK מגניב שאני יכול ללבוש מה שאני רוצה
|
|
במילה אחת???????????????????
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קרא חוקי חתימות
נוב.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
יוו איך רואים שהוא ערך!!!!
אתה אולי האק של ואק גוד מוד וכל אלה לא יודע מה
אבל אתה ערכת רמה ביקשת מאנשים לרשום האקר יו איזה גרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עריכה גרועה של תמונה פשוט קנית דרגון טייל ושינת בעריכה את הרמה!!!
DT זה לרמה 80 =\נכתב במקור על ידי raz_abu
זה האק בגדים, אתה יכול ללבוש גם כובע של GM =\
אבל בכל מקרה, רואים שהוא האקר, שקוף.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ההאק הזה דפוק,
אם אתה זז/קופץ אתה חוזר לבגדים הקודמים.
הוא כתב שהוא האקר יא טמבלנכתב במקור על ידי Carter
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
איזה נאב
חח סקאראב 47
XDDD
דוגרי אחי בלי להעליב (או עם...) הדבר הכי טוב שיש לך במשתמש הזה זה שיש לך רמה 8X למטה בצד שמאל =\
קרא חוקי חתימות
תירדו תירדו עלי אבל למי שיש פה את הדמויות הכי טובות
ולאלה שחושבים שזה לא דמות שלי עם הם כלכך רוצים שיפגשו איתי ואף דמות לא ערכתי......
יש דמות אחת עם HACK של בגדים שזה הדמות רמה 56
וכל השאר בלי עריכה!!!
טעות מקודם
"למי שיש פה את הדמויות הכי טובות זה ליייייייייייי"*