וואלה היה בהתחלה סבבה שהגענו המורה אמר שאנחנו יוצאים לסיבוב שעה שעתיים, והגענו אחרי פווולל זמן
אחרי זה בנינו אוהלים איזה חיה זה הכל צחוקים עד שאתה עושה משהו נופל וזה איזה אכזרי הדברים האלה
ואח"כ ישבנו כזה והיה נחמד וזה ואכלנו אחרי זה פיצות ואז יצאנו לא"ש לילה משהו כזה איזה חיייתייייייי זההה
המורה שלנו אמר בואו נבהיל את ט'2 (הכיתה של ORP משהו כזה) אז הוא נתן לנו כאלה פקודות
מספרי ברזל
שבסזסב"ב משהו כזה (פול שכב התגלגל אנאערף) ואז הלכנו כזה בשקט לחפש את ט'2 וזה אז שמענו אותם מרחוק איזה חיהה זה היה אז בשביל שהם לא יקלטו אותנו ובשביל ללמוד ככה הוראות וזה
אז המורה שלנו אמר כאילו שהוא מסמן עם פנס כל כמה שניות ואז צריך לבוא אליו..
כאילו לא כולם במכה
איזה עצבני זה היהץ.... קיצצר אחרי כל הזה שהיה חייתי ביותר שהוא לימד אותנו וזה
אז שמענו את ט'2 איזה 70 מטר מאיתנו מתקרבים
אז קפצנו לשיחים קוצניים וזה.. ראינו את המורה השני (חזי הכריש) בא בכיף שלו שר אנאערף מה הוא עשה
פתאום במכה אחת כולם קפצו הכיתה שלהם רצתה להתמוטט חשבו אנחנו ערבים איזה חייתי זה היה באמאאאאאא
ואז בלילה היה חיה אמרו כיבוי אורות ב12 אז כזה חיכינו שכל המורים והמדריכים ילכו לישון קמנו וזהה
הסתובבנו אבל היה קריר כזה וחבר שלי התנגש באוהל של כמה רוסיות באיזה 2 בלילה מסכנות ח האוהל התמוטט
ופיצחנו גריעיניםם אבל היה קר וחיתי ומרחו משחות שינייים על ילדיםם וזה חח.. אפילו על אחד המורים לשל"ח חחחחחחח[גיל]
איזה חיההה היה בלילה מי שישן הפסיד תצחוקיםם מה לא היה..
אבל המשטפים האלה הלכו הלשינו לאחד המורים והוא קם עצבני אחושקשוקההה קיצר יש עוד פווווווול אבל אין לי כוח לפרט גיחה 2006 היה בן זונה בעיקר בלילה
חבל שאין עוד גיחות..
[=
הא וצמטער שאני ככה בלי פסיקים וזה למה אני ממהר

ציטוט ההודעה