הורדתי את צ'מפיונשיפ מנג'ר...ששוקל משהו כמו 275 מגה ועכשיו אני רואה שיש גם FM יענו פוטבול מנג'ר...בחיים לא שיחקתי בהם ואני יודע שתמיד יש שניים..איזה לאורך השנים היה יותר טוב?
הורדתי את צ'מפיונשיפ מנג'ר...ששוקל משהו כמו 275 מגה ועכשיו אני רואה שיש גם FM יענו פוטבול מנג'ר...בחיים לא שיחקתי בהם ואני יודע שתמיד יש שניים..איזה לאורך השנים היה יותר טוב?
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
|
|
אריאל אחיייייי ישששששש הסטוריההההההההההה ארוככככהההההההההההה...... פעם היה רק את צ'מפיונשיפ מנג'ר... הוא היה השולט... הכי טוב... כולם שיחקו רק בו(או בטוטל קלאב מנג'ר שלימים נקרא פיפא מנג'ר מבית EA)... עד שנוצר סכסוך בין היוצרים לבין חברת ההפצה או משהו כזה... ככה שהם התפצלו... היוצרים לקחו את כל הנתונים המשחק והכל וחברת ההפצה את השם... היוצרים קראו למשחק החדש שלהם פוטבול מנג'ר... והוא הרבה יותר טוב מצ'פיונשיפ שלא נראה כמו הצל של פוטבול מנג'ר... אם אתה רוצה עוד פרטים על פוטבול מנג'ר אתה יכול להכנס לאתר הרשמי שלו(שנותן פרטים גם על משחקי מנג'ר אחרים כמו LMA מנג'ר, פיפא מנג'ר, וגם צמפיונשיפ מנג'ר) ולראות כמה שינויים נעשו השנה במשחק... אם אתה רוצה אותו בקש בפרטי אני אביא לך... אבל בקיצור פוטבול מנג'ר הרבה הרבה הרבה יותר טובבב
שנייהם משעממים, עדיף פיפ"א אם כבר :|
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
אהבתי את צ'מפיונשיפ 2001-2002
החדשים מעצבנים ואיטיים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בדיוק גם 2003-2004 היה טוב אבל כל האחרים כזה גועל נפש שאין כוח להתחיל לשחק ..נכתב במקור על ידי LinkinH
ונראה אני לא שיחקתי עוד בFM נוריד אותו עכשיו ונראה אם הוא באמת יותר טוב ..
Indianapolis colts Champions!!!
אין לך מושג מהחיים במשחקי מנג'ר,אז אל תגיב ותחסוך את הטמטוםנכתב במקור על ידי guy555
FM לוקח בעיינים עצומות ,היה פירוק בין החברות.
כן אבל עד שהכל זז שם
והתפריט לא ידידותי מו בישנים
אבל אתם צעירים
אני עוד שיחקתי ב 94/95 שהייתי משחק כל המשחק עם קונטרול והחצים..אחח עם נעם שוהם במכבי תל אביב..זה היה משחק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
גם עכשיו אתה יכול אחי... במשחק הזה יש פונק' שאתה יכול להגדיר תמקשים, כלומר במקום להשתמש בעכבר בשביל ללחוץ על המשך אתה יכול לבחור ללחוץ על אנטר ונגיד בשביל לחזור למסך הקודם אתה יכול לבחור את מקש פייג' דאון או מה שבא לך...