קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העיצוב הכי כבד שעשיתי|מלאך מכני 100%|לא גמור עד הסוף
    על ידי BIG_MAN בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 14:34
  2. הסוף לפוסטרים והסיפורים
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 00:24
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 17:33
  4. תגידו מישהו ראה פעם ROH?
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 12:19
  5. ביהמ"ש קובע - הסוף ל"פוצי מוצי"
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 21:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

ROH-IL: הסוף.

ברירת מחדל ROH-IL: הסוף.

גורמים אינספור היו לנפילה, בדיוק כמו מספר הגורמים לנפילת הרפובליקה הוימארית, שלימים הפכה לאימפריה הנאצית.
    התחלנו את האתר בסערה, מעל 300 כניסות יחודיות בכל יום בשבוע הראשון - דבר שיצר רושם כי לאתר יש אכן פוטנציאל להצלחה, אך לימים התברר כי טעיתי טעות איומה.
    בכל יום השקעתי בכם שעות רבות, בתרגום החדשות, בתכנות האתר (שאגב לקח לא פחות מחודש), בתרגום וכתיבת מאמרים ובכל תפעול האתר (ביוגרפיות, קארדים, תוצאות וכו').
    לאחר חודש ספטמבר, הבחנתי בירידה הדראסטית בפעילות הגולשים - מ300 כניסות יחודיות הגענו למצב של 100 כניסות, דבר שהעלה את השאלה "מה פה לא דופק?".
    כתשובה לשאלה הנ"ל, החלטתי לפתוח את "התפקדות ספטמבר", שם ביקשתי מכם הערות והצעות, משם עלו מספר הצעות והערות:
    - הוספת תקצירים לאתר (22 היו בעד, 6 היו נגד) - כתוצאה מכך ביקשתי מתום להמשיך את הסיקורים, דבר שאכן קרה ויתר על המידה התחלתי להכין תקצירים לקראת האירועים הקרובים ולקראת אלו שיצאו להורדה.
    - חוסר ידע כיצד למצוא אירועים (4) - אני מודה בלב שלם, לא עשיתי כלום לטובתכם בנושא הזה, ובעצם זרקתי אתכם לבריכה בלי שתדעו לשחות.
    - שינוי רקע האתר (2 איש) - בגלל שרק 2 איש היו בעד שינוי הרקע, ולפחות 3 ביקשו ממני להשאיר את העיצוב, המשכתי בקו העיצוב הנוכחי.
    - פעילות קוראים (4) - 4 איש מכם אמרו כי הם היו רוצים לראות הרבה יותר פעילות קוראים, אך מה קרה עם זה? כלום, ולמה? כי אני לא הקורא באתר, אני הכותב, ולכן אתם הייתם צריכים להרחיב את פעילותכם, דבר שקרה רק כאשר התחננתי במסנג'ר.
    - ראיונות (2) - ביקשתם יותר ראיונות? אז שללחתי אימייל לכל הרוסטר של ROH אשר אני מכיר את המייל שלו, שגם בו התחננתי, וכתוצאה מכך הבאנו עבורכם את ריצ'ארדס ונייג'ל מקגינס, שקיבלו שאלות מ4 איש (כ"א), שכללו בין היתר אותי, שכתבתי על מנת לא לבייש אותנו.
    - טורים (2) - אז כן, כתבנו יותר טורים, אבל מה איתכם? אתם לא נכללים בזה? הרי כל הראיון הוא שאתם תכתבו את הטורים.
    - מאמרים (2) - נכון שלא עשינו עם זה כלום למעשה.

החזרה שלנו ל150 גולשים יחודיים בערך הגיעה חודש בדיוק לאחר הנפילה, כשהכרזנו על האירוחים, אך הפלא ופלא - רק עמית יוגב, רם ובן שלחו שאלות, מתוך כל ה150 גולשים שקראו את זה, דבר שהתחיל לגרום לי להבין כי אולי אנשים נכנסים לאתר בלי להבין מה הם קוראים בכלל.

אתמול נאלצנו להתפנות משרת האכסון הנהדר שהעניקו לנו בחינם LDFIX, שהיה מהיר, יציב ושירת את כולם נאמנה (ולא, זה לא פרסומת חסויה).
    לאחר ההעברה לשרת החדש נתקלנו בבעיה שדורשת טיפול ארוך מאוד.
    עשיתי חושבים עם עצמי והגעתי למסקנה שדי, אין לי כוח יותר להשקיע שעות, יום יום, רק כדי לאכול חרא ולראות שרק 12 מכם באמת קוראים את החדשות.
    החלטתי על סגירת האתר, ובזה תם העניין.

מהכתב הנ"ל ניתן להעלות מספר השארות - שאתם הגורם לנפילה, שהשרת היה הגורם לנפילה או שאני הייתי הגורם לנפילה, אך דבר אחד לא הועלה פה - מי היה גורם לעליה.
    אני רוצה להודות מקרב לב לאנשים הבאים שתרמו, עזרו, פתחו את האתר ונתנו לי את הכוח להמשיך במשך חודש וחצי:
    עמית יוגב - על שכתב את פינות מה בשוק, שנתן לי טיפים אינספור והיה שותף מעשי להכל.
    אברי לוין - שהחליפני בתקופה שהייתי בגדנ"ע וכתב מהדורות חדשות ללא דופי.
    למנהלי הפורומים בהם פירסמנו את האתר - שעזרו, אישרו ועברו למעשה על חוקי יסוד של עצמם.
    לתום, בן, רם, דרוזיזו ולכל המגיבים וכותבי הטורים הקבועים - שהחזקתם את האתר למעלה במשך חודש וחצי.
    ולבסוף לכם - שלימדתם אותי התמדה מה היא ומה זה להשקיע שעות עבור אנשים שלא השקיעו דקות (לבד ממספר אנשים יוצאי דופן).

אז אולי נתראה בסוף יוני עם אתר חדש לROH, בתקווה שעד אז דליריוס כבר יהיה האלוף, שסמואה ג'ו ודייבי ריצ'ארדס יחזיקו באליפות הזוגות ושROH ימשיכו להרים אירועים כל כך מיוחדים.

היה טוב וטוב שהיה / א.ר. גורדון.

2. קישורים ממומנים

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תגיד לי מה אתה דפוק?
    אתה מעתיק מגיימר/תפוז(שניהם פורומים שותפים)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,195 | הודעות: 8,201,788 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect