קבא 51 יכולה לתת משהו
קבא 51 יכולה לתת משהו
נערך לאחרונה על ידי LSD; 11-10-2011 בשעה 13:00.
כוסעומו מה זה מלווה?
|
|
מה לזלזל מה לי ולצבא בגיל 16 מה
כוסעומו מה זה מלווה?
למה עשית צו ראשון בגיל 17 ?
בכל מקרה
אין מה לעשות
פשוט כלום
תנסה להסתדר עם מה שיש לך
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
בעסהה
תגידו יש מינימום קבא למגב ?
כוסעומו מה זה מלווה?
אמרו לי שאתה יכול לעשות איזה תרגיל שתוציא הקלות של תוספת זמן וכו' ואז תגיד להם שהם לא נתנו לך את ההקלות האלה באותה תקופה ואז אתה שולח להם את האיבחונים שלך והם יכולים לתת לך מבחן חוזר.
אבל זה רק חבר שאמר לי אז אל תסמוך על זה כל כך.
אחחח אחחח גם אתה מאלה שטעו בזה .. איזה טעות זה לעשות את זה .
אני ב"ה עשיתי טוב :]
חבר שלי .. חכם מאודד עשה ככה :\ באסה לכם .
אין איך לחזור רק אם אתה מקבל הקלות ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שמע בן אדם קב"א אי אפשר לתקן והיית צריך לחשוב קדימה 16 (או 17 לדעתי יותר קרוב כי לא מזמנים אנשים מתחת לגיל 17 או קרוב ל 17) זה כבר מספיק בוגר להבין שאם אתה חושב שאתה מתחמק מחרא הזה, החרא חוזר אליך פי 2. זה למה באמת אסור לזלזל במבחנים בצו הראשון...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תיראה . עם קבא כזה אני מעריך שתקבל תפקידים לא משהו . עכשיו תיראה את המנילה שלך ותראה מה מציעים לך אם זה יהיה תפקידים ממש גרועים אז עדיף כבר לנסות להשתמט מאשר לשרת בחרא של מקום . אין מה לעשות שיש לנו צבא כזה שלא נותן לתקן .
אין הרבה מה לעשות.. רק במקרים נדירים מאד נותנים לעשות מבחנים חוזרים.
הצבא זה לא תיכון.. בגלל זה שואלים אותך לפני שאתה ניגש למבחנים אם אתה מרגיש טוב ומוכן לעשות את המבחנים בצו ראשון.
בונא על מה אתה מדבר?!
בכל בסדר אצלך???![]()
מה זה השטויות האלו?! מה זה עדיף להשתמט מאשר לשרת בחרא של מקום?
עדיף שיהיה בחרא של מקום ולא ישתמט מאשר שהוא ישתמט ואז הוא יעשה עוד שטות בחיים שלו! כי אז הוא יהיה לו הרבה יותר קשה להמשיך את החיים שלו!
חוץ מלהתקבל לעבודה נורמלית הצבא מאוד מבגר אותך! הוא מכין אותך לחיים האמתיים!
אז אחי אל תעשה עוד שטות, אל תשתמט מהצבא! פשוט תנסה הכל על מנת שתוכל לעשות שוב את המבחנים שוב! ואם אי אפשר אז אני בטוח שזה לימד אותך לקח חשוב מאוד לחיים!
שיהיה לך בהצלחה!
א.א.
עד איזה ציון הכי גבוה הקבא יכול להגיע?
56
יש רק משהו שאתם לא ממש מבינים..
המבחנים האלה זה לא מה שקובע לכם את הקב"א.
זה מה שנקרא דירוג פסיכוטכני רשאוני - דפ"ר וזה מרכיב מאוד חשוב בדפ"ר אבל הרוב נקבע לפי הראיון האישי...
בקיצור אני לא בטוח שהמבחן זה מה שדפק לך את הקב"א ודפ"ר 20 זה מאוד נמוך...
ויחסית הקב"א שלך דיי גבוה עם דפ"ר כ"כ נמוך אז תתנחם בזה (?)
ויש מצב שאתה יכול ללכת למגב - זה לא כמו שאתה רוצה ללכת לממ"רם או לתלפיות אז אתה צריך קב"א מעל 52 עם דפ"ר מעל 80..