חברים, מקווה שמבינים משו מיוזר בר, ומבינים ת'נושא. הרבה פה לא יודעים מה הם הולכים לעשות בעתיד. אני בטוח ששהורים שלנו לא רוצה ש[לא מדברים על המליאנים בינינו חח]נהיה כמוהם. אז כחו ת'עצמכם בידים, כי העתיד הוא בידיים שלנו. אף אחד לא יגיש לנו ת'כסף במגש זהב. כמו שאבא שלי אומר "עדיף תאכל עכשיו חרא, וכל החיים תאכל סוכריות" (העברית שלו לא טובה, אבל הבנתם ת'עיקרון).
אני יודע שללמוד במכללה/אוניברסיטה בארץ זה מאוד קשה, אבל זה אפשרי. אל תחשבו שאני פה מסודר ושכחתי על הארץ. לא. אני כל הזמן חושב איך לקדם ת'חברים בארץ, אבל הם כנראה מרגישים מסודרים. אז יאללה, יש כמה מוסדות שנותנים מלגות, יש צבא, יש כמה דרכים, אבל תלמדו ותחייו כמו בני אדם כל החיים. יש מספיק אבטלה בארץ וזו אחת הסיבות שהארץ במצב כזה. אם אנשים יעבדו במקום נורמלי, הם לא יהיו עצבנים כאלה.
אבל קודם כל - דרך ארץ. קודם תהיו בני אדם, ואז תפסו ת'ראש ותשאלו את עצמכם "מה הפסדתי?!". חלק מאיתנו בי"א, חלק בי', חלק פה חלק שם, אבל כל אחד יכול לתקן את עצמו ואת המצב שהוא בו.
ביחד נעשה ת'ארץ מקום טוב ונוח יותר לחיות :cool:
"העתיד בכף ידינו" (הוספה קטנה שלי: 'ואם היא {כף היד} תמיד בין הרגליים או על המקלדת, העתיד נראה בזבל')
can I get an AMEN ?
![]()

ציטוט ההודעה