אני כרגע בן 17 וחצי בכיתה יא'. אני רוצה לעשות צבא איך שאני נהיה בן 18...זה משאני רוצה..
או שיותר כדי לסיים כיתה יב' ורק אז להתגייס (בגיל 19).. אני ישר מתכוון לפתוח עסק... כך שאני לא צריך ממש בגרות... אבל בכל זאת מה אתם אומרים ? וילי.
אני כרגע בן 17 וחצי בכיתה יא'. אני רוצה לעשות צבא איך שאני נהיה בן 18...זה משאני רוצה..
או שיותר כדי לסיים כיתה יב' ורק אז להתגייס (בגיל 19).. אני ישר מתכוון לפתוח עסק... כך שאני לא צריך ממש בגרות... אבל בכל זאת מה אתם אומרים ? וילי.
אולי יש לי כומתה כחולה, אבל זה לא אומר שאני מ.צ
|
|
בגרות תמיד כדאי .
תאריך הגיוס אתה לא ממש הגורם המשפיע עליו אבל אתה יכול לנסות לאחר\להקדים
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני כרגע בחו"ל... אני לא חושב שעשיתי את הבגרות מספיק טוב בסוף י'.
יקחו אותי ליא" ???
נערך לאחרונה על ידי CooL_V; 28-10-2006 בשעה 03:23.
אולי יש לי כומתה כחולה, אבל זה לא אומר שאני מ.צ
כן , יקחו אותך זה בטוח ..
אבל תשקיע תמיד טוב שיהיה לך "הגנה" נוספת
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מי אמר שתצליח לפתוח עסק ואם כן מי אמר שהעסק יצליח תמיד כדאי בגרות בכיס
בידיוק כמו שקודמי אמר. עסקים נופלים מהר מאוד זה לא משהו קל להרים ובשביל זה אתה צריך גם מזל יותר משכל אבל אם אין לך ת'מזל - ואתה רוצה ללכת לעבודה דבר ראשון שמסתכלים עליו זה ההשכלה שלך (במיוחד אם זאת עבודה ראשונה אמיתי חוץ משטויות שכל ילד קטן עושה... כלומר גם ניסיון תעסוקתי שלך במצב הנוחכי שווה ל 0 כמעט) ואם רואים שאין לך השכלה מתאימה לא מדברים איתך אפילו שום דבר. ללא ניסיון תעסוקתי (גם אם תפתח עסק זה לא ניסיון שמחפשים...) וללא השכלה - אתה לא תוכל להתקיים.
תלמד אחי - לימודים פותחים הרבה דלתות וכמה שאתה לומד מוקדם יותר והרבה יותר אתה מרוויח יותר.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
על כל מקרה...
כל עוד עברת 18 אתה יכול להקדים את הגיוס עם קצת עקשנות ולאחר מה שאתה רוצה.