מסי: הקאמפ נואו הוא תיאטרון החלומות, החלומות של בארסה

הקשר הארגנטינאי בטוח לקראת העימות הגדול הערב מול צ'לסי: "ננצח 0:2". באלאק דווקא מצטנע: "בארסה פייבוריטית". מוריניו מחמם: "הם מקבלים בבית הרבה פנדלים". 21:00, שידור ישיר בספורט 5.

רק מחזור אחד חלף, ושוב הקרב אולי הכי גדול שאירופה מסוגלת לספק חוזר. בארסה מול צ'לסי (21:45, ישיר בספורט 5 ובאתר), והפעם החבורה של פרנק רייקארד מגיעה אחרי ההפסד בסטמפורד ברידג' עם רעב מחודש.
"ננצח 0:2 את צ'לסי", צוטט הבוקר לאו מסי בתקשורת הספרדית לקראת המשחק, "הקאמפ נואו הוא תיאטרון החלומות, החלומות של ברצלונה. אנחנו עומדים בפני יריבה נהדרת עם מאמן מצוין, אבל אנחנו מוכנים לכך".
מנג'ר צ'לסי, ז'וזה מוריניו, דיבר אמש במסיבת העיתונאים ופסל על הסף קביעה שהוא מעדיף שורדר ברמן תעפיל יחד עם קבוצתו לשמינית הגמר מבית א'.
"זה לא חשוב עבורי מי יעפיל מהמקום השני בבית", אמר הפורטוגלי. "אם צ'לסי תעפיל לשלב הבא, ובעיקר אם נסיים במקום הראשון, אז שום דבר אחר לא אכפת לי".
"לגבי דאבל מול ברצלונה", המשיך מוריניו לאפשרות שישיג ניצחון כפול על אלופת אירופה אחרי ה-0:1 בלונדון, "הסיבה היחידה שזה חשוב היא כדי להשיג את המקום הראשון בבית. אין לי שום עניין אישי עם ברצלונה, וזאת לא המלחמה שלי לעזור לורדר לסיים לפני בארסה".