מחר אני הולך לשבוע אחרון ברוך השם.. נמאס לי כבר מכל הבלאגן הזה... קיצור אני אמור ללכת לחיל האויר והם עושים לי בלאגן על חיל חימוש מה אתם אומרים להעיף להם את המדים ולהגיד שיעזבו אותי וזהו? אולי ככה יביאו לי מה אני רוצה
מחר אני הולך לשבוע אחרון ברוך השם.. נמאס לי כבר מכל הבלאגן הזה... קיצור אני אמור ללכת לחיל האויר והם עושים לי בלאגן על חיל חימוש מה אתם אומרים להעיף להם את המדים ולהגיד שיעזבו אותי וזהו? אולי ככה יביאו לי מה אני רוצה
|
|
אל תעשה שטויות ואל תחשוב שאתה יותר חזק מצה"ל , כי אתה לא .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
בחיים אל תלך לחימוש!!!!!!!!! הכי זין.
חיל אויר זה תנאים)
אתה לא קתבל שום דבר אם תעיף את המדים ותגיד שאתה רוצה חיל האויר..בבלאגן זה לא ילך
תנסה לדבר איתם ותסביר להם כמה שאתה רוצה להיות בחיל האויר, שזה החלום שלך ושאם לא תהיה שם אתה עלול להיכנס לדיכאון והצבא רק יפסיד ממך..משו כזה בערך
מצטער להגיד לך יעל, אבל רק בבלאגן זה פועל. צבא לא פועל על פי הרצונות של החייל, אלא על פי הצרכים שלו. אם אתה כל כך רוצה חיל אויר אז לך על זה
וואלה דפקתי אותם... הצלחתי להגיע לחיל האויר!!! אחריי בלאגן אמרתי להם קחו הכול אל תשגעו אותי אין כזה דבר חיל חימוש
יפה יפה![]()