האם כדאי לי להוריד את המשחק Just Cause?..
אם כן איך משחקים בו ומישהו יכול להביא לי סיקור עליו?
האם כדאי לי להוריד את המשחק Just Cause?..
אם כן איך משחקים בו ומישהו יכול להביא לי סיקור עליו?
|
|
משחק חמוד... אם אתה אוהב תז'אנר אז כן... זה משחק פעולה מגוף שלישי עם גראפיקה מדהימה ו... ו... וזהו... אבל הוא עדיין משחק דיי טוב... יש משימות חמודות למרות שהם חוזרות על עצמם ויש מפהההה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש מממש גדולללהה אחייי... אם אתה לא יודע מהי העלילה אז אתה משחק סוכן שבא להפיל את המשטר באיזה ארץ(שכחתי תשם) ובקיצור ככל שהעלילה מתקדמת זה נהיה יותר מסובך... יש לך מחשב פאלם שעוזר לך שם אתה יכול לראות את הכל ולהזמין דברים(כמו אופנוע מסוק ג'יפ ספינה וכאלה... זה בחינם אגב)... אני נותן לו 6.5 מ10... אבל זה רק אני...
במילה אחת חרא
[IMG]http://www.airosale.com/***.jpg[/IMG]
סתם חתימה ישנה שהכנתי,להזכיר מאיפה הכול התחיל!!!!
חולה על פורום אטרף,כאן הכול מתחיל...... :*
ובשתיי מילים אחארת חחח לא סתם דוד בוגי צודק באמת חרא מישחק אני אישית ציפיתי למשהו בסיגנון GTA אבל יצא מישחק בסיגנון סופר מריו עם גרפיקה טובה חחח כמו שאמרו פה המפה ענקית אבל תחשוב לעצמך שבGTA היו עושים אזור מסוים ומעתיקים אותו 18 פעמייים ורק מחליפים את הסדר של המקומות אם הצלחת לדמיין תגלה שדיממינתה את המישחק הזה ... לא שווה את ה 7 גי'גה אם היה אולי 700 מגה היה אפשר לתת לו ביקורת יותר טובה אבל מה לעשות זה לאתחסוך לעצמך זמן, ציפייה, מקום על הכונן הקשיח אם לא תוריד את המישחק
![]()