איזבה שיעור יותר משעמם ספרות-תנ"ך??
איזבה שיעור יותר משעמם ספרות-תנ"ך??
|
|
שאלה קשה....
אבל...תנ"ך
תנך נראה לי
יש עריכה בישביל זה... ואין כזה דבר שיעור משעמם זה הכל תלוי במורה... לי למשל השנה יש חרא מורה לתנ"ך וזה לא שאני שונא את המיקצוע אני פשוט שונא את המורה היא המורה הכי מפגרת שלימדה אותי אי פעם ... רוצה דוגמא? הינה : חבר שלי נימצא מאחוריה (היא מטומטת היא מסתובבת בכל הכיתה מגיע לקצה הכיתה וחוזרת ) הקיצר הוא יושב והיא עם הגב עליו הוא בא אומר לה איילת (חח לא תאמינו לשם המישפחה ריבאק חחח אבל כולם קוראים לה ראבק חחח ) היא מסתובבת אומרת לו רגע צועקת על ילדה ומתחילה ללכת ואז הוא עוד פעם אומר לה איילת היא באה מסתובבת וצועקת עליו שתוק! חחח מורה מפגרת, או כשהיא מכתיבה משהו היא כאילו קוראת את זה משמע היא מדברת הקצב רגיל ורוצה שנספיק עכשיו לחלק המעניין הנושא ההכתבה מי ששואל אותה אם היא יכולה לחזור על מה שהיא אמרה או אם היא יכולה להכתיב יותר לאט היא מעיפה אותו מהשיעור, נותנת לו הפרעה, ומיתקשרת להורים שלו ומתחילה לשקר להם שהילד מהסויים הזה קיבל כבר 4 הפרעות ושהם חייב לבוא איתו לשיעור הבא כדי להיכנס... מורה מפגרת רצח!!! או דוגמא נוספת והפעם שקשורה לי אישית, עברו 2 שבועות מתחילת השנה והיא כבר חילקה יותר מ 40 הפרעות רק בכיתה שלי :s45: עכשיו לי יש "עבר נקי" בבית ספר הזה מכיתה ז' לא היתה לי אפילו הפרעה אחת (אני בכיתה ט' לשואלים)... ביום בהיר אחד המפגרת הזאת חילקה בערך 13 הפרעות באותו יום (WTF?! הייתה לנו רק שעה אחת איתה ) . אני תמיד מאושר כשאני כשילדים שאני בקושי סובל מקבלים הפרעה הקיצר היא הביאה פתק למחכנת שלי עם כל ההפרעות והסיבות שלהן באותו יום ובמיקרה היה לנו שיעור עם המחכנת באותו יום .. היא כתבה הפרעות לחברים שלי וביגלל שאני סוג של מניאק צחקתי עליהם פיתאום המחכנת שלי אומרת "גם אתה פה " אני שואל "מה?! ,על מה היא רשמה אותי?!" היא אומרת לי שהיא כותבת ש"מילמלתי" WTF?!!?!?!? מישהו מוכן להסביר לי את זה?! לסיכום הכל לוי במורה ואיך הוא מעביר את החומר / איך הוא מתנהג...
שניהם. אין אחד יותר אחד פחות
Mirko Crocop K-1
ספרות(תנ"ך סיימתי שנה שעברה,כך שהשנה ספרות יותר משעמם lol)
לא משעמם
אבל שניהם לא מרתקים/מעניינים שאתה מקשיב =\
הכי משעמם זה היסטוריה, אזרחות ולשון
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ספרות השיעור הכי מעניין בבצפר![]()
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
דווקא בחרת שיעורים מעניינים,אבל נבחר בספרות.
בכללי אנגלית אחי
משני המקצועות האלה.. אני אבחר בספרות
ספאמר בע"מ
וואלה תנ"ך זה אחד המעניינים אם מקשיבים
ספרותתת זה סבלל!!! לא סובל ספרות וואלה מעדיף ללמוד הכל חוץ מספרות
אבל השנה אין לי לא תנ"ך לא ספרות=] למה לא רוצים להעמיס לנו עכשיו י' יותר מדיי אז אני מתחיל אותם רק שנה הבאה