אז אני יגיד לך ככה , קודם כל אני חושב שיש לי הרבה להגיד על זה אבל אני אקצר .
אני הייתי בהמון מצבים כאלה מכל הכיוונים , זה שמקבל זה שנותן זה שמפריד זה שרואה ועוד ..
בתור זה שמקבל אני אתן כי כל השאר זה לא ממש מעניין בנושא .
אני יושב משחק לי עם חברים במשהו [לא משנה] בא מישהו מאחורה ונותן לי כאפה ומתחיל לצחוק ,
אני יודע שאותו בחור הוא פשוט טמבל והוא רוצה לעשות פוזה , אז לא עשיתי כלום .
יום למחרת הוא עובר ועושה את אותו הדבר , אמרתי לעצמי סתם תפס פוזה יש לו חברים חדשים רוצה להראות שהוא חזק .
יום אחרי שהוא בא כבר לפני שהוא הגיע ליידי ידעתי מה שהוא הולך לעשות ,
רגע לפני שהוא מניף את היד לכיוון הראש שלי תפסתי לו את היד מאחורי הראש וקפלתי לו את האצבעות ,
אותו בחור ביקש סליחה סליחה סליחה בצעקות .. אמרתי לו אני לא שומע , הוא הצתחיל לצרוח ,
אני לא בחור עצבני ואני לא בחור שאוהב לריב מכות אבל מי שמגיע לו , מגיע לו .
ירד לריצפה וצרח כמו מטורף חברים שלו צחקו עליו שזה פשוט לא יאומןן איך שהוא קם אומר לי
"מה אתה עושה" ניסה להביא לי סתירה , הבנתי שאני מתעסק עם עקשן , תפסתי לו את היד
[לא משהו אחר כי רק זה מה שמנסה לפגוע בי] ונקעתי לו 3 אצבעות .
אני חושב שזה היה מגיע לו וזה הדרך הנכונה ביותר ,
למור פעם פעמיים שלוש זה בסדר אבל שאתה רואה הוא תופס עלייך "טרמפ" תראה לו שאתה לא מי שהוא חושב .
שיעור ספורט , אחד הילדים [הגדולים] ממני אני בכיתה י' רץ לכיווני ואמר לחבר שלו קח את הכדור והביא פיצוץ קיבלתי את הכדור ישר לפרצוף .
כאב לי אני יגיד לך את האמת , אמרתי לו אם זה היה בכוונה אבל הוא התחיל לצחוק ..
שאלתי שוב , ושוב ושוב .. הוא פשוט לא ענה , הסתובב ואמר לי יאללה .. תחפף ,
קיבלתי כאלה עצבים :\ , התנפלתי עליו למרות שידעתי שאני הולך "להפסיד" .
הוא קיבל כאלה מכות שהוא לא האמין , הוא לא יכל להחזיר כי הוא פשוט כל שנייה הגן על עצמו .
חברים שלו יותר הרביצו לי אבל זה לא ממש עניין אותי , מה שעניין אותי שהוא יקבל את מה שמגיע לו .
קיבל קיבל קיבל ויותר לא התקרב אלי, מה שאני מנסה להגיד שאחרי משהו כמו שבועיים הלכתי ליידו ליד כל החברים הוא ניסה "להתחמק" ממני כי הוא פחד,
אבל תפסתי אותו ליד כל החברים שלו ואמרתי לו שאני מצטער כי זה היה רגע של כעס ואני מבקש את הסליחה שלו .
הוא היה פשוט בהלם מוחלט - הסכים והפכנו לחברים - לא ממש אבל ממש לא אויבים .
פעם אחרת - שיחקתי כדורגל עם חברים הייתי בכיתה יא' +-
באו ילדים יותר גדולים והתחילו להציק לנו במגרש אני אחד שלא מוותר אז לא יצאתי והמשכתי לשחק ..
חברים שלי יצאו ואמרו לי "אבי בוא לא צריך את זה" אמרתי להם מה לא אכפת לכם ככה להוציא אותנו ? אין לכם קצת כבוד ?
אז אחד מהם צעק לי "כבוד ? שאני לא אבוא יביא לך איזה אחת לפצוף" אז אמרתי לו , בוא אם זה מה שיעשה אותך מאושר :\
אז הוא הסתובב ואמר לי אתה עוד מעיז לדבר ? עניתי שאני לא חושב שהוא מישהו שצריך לשתוק לו ,
הוא בא והתחיל להביא לי מכות ומה יותר מעצבן מזה שאתה מרביץ למשיהו והוא מתופץ מצחוק ?
הייתי פשוט מתתתת לא הפסקתי לצחוק והוא משתולל עלי , קמתי ואמרתי לו "זה כל מה שאתה מסוגל ?
יא חתיכת אפס רק מכות ? ככה אתה מדבר אני יכול להקיא עלייך יא אפס" והוא ממש התחיל להתעצבן
הביא איזה מקל וניסה להגיע אליי , איך שהוא הרים את המקל להרביץ לי הרמתי את היד הוא הביא לי את זה ביד ,
המקל נשבר ואני קיבלתי כאבים ביד אבל לא הראתי , הוא פשוט השתגעעע
אמרתי לו אתה פשוט אפס , בלי שכל לא יודע לדבר לא יודע לשתף לא כלום ? זה מה שאתה יודע לעשות ?
לשחק כדורגל ולריב ? אהה ? אז הוא קיבל את מה שרציתי להגיד לו ואמר לי מה אתה רוצה לשגע אותי ?!
אמרתי לו לא לא ממש לא אני בסך הכל רוצה לשחק עם חברים שלי בדיוק כמוך .
הוא הבין ושיחקנו יחד , ביקשתי גם פה סליחה מאותו בחור למרות שאני חושב שלא הגיע לו - אבל למרות זאת פגעתי בו .
אני חושב שזה מספיק , היו לי עוד המון מקרים שיצאתי הרבה יותר מגעיל וגם יותר טוב , זה מה שעלה לי לראש ואני חושב שאני אסכם את זה .
עדיף לא להחזיר באלימות , לא בקללות קודם כל לנסות להבין את הצד השני להסביר ולהראות לו שהוא טועה .
לא מבין ולא שומע ? תתחיל בעקיצות איך שהוא יבין מתחיל בקללות ? תראה לו שאתה יותר טוב .
מתחיל במכות תגיד לו שהוא חלש ואין לו מספיק כח אז הוא מנסה בדרך הזאת , הוא לא מפסיק וכואב לך ?
תן לו מכות עד שהוא יפסיק אל תתיחס למה שאתה מקבל עד שהוא ירגע .
זאת הדרך שלי ואני לעולם לא מגיע לסוף - ואם אני מגיע .. זה לא טוב :|