2006-07 Statistics
Chris Bosh
PPG 22.2
RPG 12.90
APG 1.4
Dwight Howard
PPG 15.5
RPG 13.20
APG 1.8
שני כוכבים עולים באן בי איי..מה אתם אומרים?
2006-07 Statistics
Chris Bosh
PPG 22.2
RPG 12.90
APG 1.4
Dwight Howard
PPG 15.5
RPG 13.20
APG 1.8
שני כוכבים עולים באן בי איי..מה אתם אומרים?
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 21-11-2006 בשעה 15:30.
|
|
עכשיו זה מאצ' אפ.
מצד אחד כריס בוש הרבה יותר מגוון התקפית, אתלט מעולה ריבאונדר מעולה יש לו מגוון תנועות התקפיות והוא ספק נקודות מעולה.
מצד שני דוויט האוורד, מכונת ריבאונדים שלא נראתה מאז דניס רודמן, שחקן הגנה ובלוקר מעולה, אומנם יותר מוגבל התקפית אבל הוא משתפר משנה לשנה.
מאצ' אפ קשה של שני שחקנים שיהיו סופר סטארים בנ.ב.א, אני לוקח את האוורד.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אולי הוא קולע 7 נקודות פחות מבוש, אבל הוא עדיין שחקן התקפי טוב
הוא פשוט מפלצת ולא רק בריבאונדים, שהוא דופק דאנק אז זה דאנק, הוא מדהים.
אני לוקח גם את האוורד.
לא יודע . אני דווקא הייתי הולך על בוש ..
למרות שהוואד הוא כשרון צעיר פשוט פנטסטי .
קודם כל , מצ'אפ מעולה בחירה יפה בן ...
ונתחיל בזה שאני מת על שמאלים ככה שכבר יש לי עדיפות לטובת בוש . הווארד - מה אפשר לומר, מפלצת ריבאונד פאוור האוס מתחת לסל הוא עוד ישתפר , הוא צעיר והוא עדיין לא מספיק דומיננטי לדעתי .. יש עלייה בסטט' , במשחק אני עדיין לא יודע לא הראו לנו אורלנדו בינתיים השנה.. אבל דוויט עדיין לא מה שאישית ציפיתי ממנו השנה , יש עוד מלא זמן ואני מצפה ממנו להיות יותר פקטור ממה שהוא כרגע ולקלוע את ה20 שלו כל ערב [+הריב' ושאר הדברים] .
זה מהצד של הווארד .. מהצד השני שהוא הבחירה שלי אין לי כל כך מה לפרט על בוש ... פשוט נהדר , עושה את העבודה שלו יוצא מן הכלל .. הבעיה בטורנטו היא בטוח לא הוא . כמו שראינו מול פילי בוש גם לא מפחד בלחץ ויכול לקחת על עצמו משחקים בשניות האחרונות , חוץ מזה שמה שכבר אלון הזכיר שכריס הרבה יותר מגוון התקפית ויכול לשחק גם עם הפנים וגם עם הגב לסל.
בכל מקרה כרגע בוש הבחירה שלי אבל אני מניח שעם הזמן זה עוד ישתנה ... הווארד יההפך אני מקווה למשהו בלתי ניתן לעצירה מתחת לסלים , הוא ייתן לפחות 20 נק' וימשיך עם הקצב השתפרות הזה .
בוש לוקח את הווארד לדעתי, מהסיבה הפשוטה שההתקפה של בוש הרבה יותר מגוונת, הוא עושה הכל בהתקפה, קולע מכל מקום, מגוון אדיר של תנועות ואפילו קלעי עונשין מצוין. הווארד לא יודע לעשות הרבה בהתקפה.
גם בוש חוסם נהדר ומגן טוב, הווארד ישמור יותר על סנטרים ועל אנשים גדולים אחרים, ובוש על פאוור פורוורדים יותר זריזים. אמנם הווארד ריבאונדר יותר טוב, אבל גם כאן ההבדל לא כזה גדול, אמנם הווארד יש לו משחקים מפלצתיים, אבל זה קורה לו פעם בכמה זמן ולא משהו קבוע.
בינתיים בוש יותר מגוון ולכן אני הולך איתו.
אפשר למחוק את התגובה הקודמת שלי אגב =]
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
כריס בוש
אני בטוח שעוד מעט תנו שנה גג תעשו שוב תסקר לא יהיה אחד שלא יקח את אוורד אבל בינתיים אני עם בוש![]()
-חתימתך עברה את החוקים-
נעול
עוברים להבא =]