היה כיף היינו בניצנה זה בדרום... היה לי את המדריך הכי פנאן שיש
נסענו על אופניים משו כמו 3 שעות בערך.. המסלול דיי מסובך לאנשים מסויימים...
הוא הביא לנו לעשות ירידה מסוכנת שהוא לא נותן לעשות אבל הוא ראה שאנחנו מיומנים (:
ירדתי אותה בטיל וחברה שלי הדרדרה שם..
המאמן שלי שבר את הכתף ואת היד.. הוא היה בקבוצה השניה [חילקו את הכיתה שלנו לשתי קבוצות] אז לא ראיתי כלום מסכן :\\
אמממ כולם התלוננו שהמסלול קשה אבל היה כיף ממליצה לכולם
אח"כ חזרנו עשינו הפסקת אוכל כרגיל כולם טוחנים מלא אני סיימתי לאכול ראשונה.. ואז המדריך שלי קרא לי ביקש שאני אעזור לו במשהו ולקח אותי לאיזה מבנה [אני יודעת שזה לא נשמע טוב אבל זה לא מה שאתם חושבים חח]
אח"כ סידרנו שם כמה דברים [כן גם זה לא נשמע טוב..]
ואז הוא נישאר שם ושאל אותי אם אני יודעת את הדרך חזרה.. אמרתי לו שכן וחזרתי לכיתה שלי.. אפחד לא ידע שהלכתי כולם חיפשו אותי
ואז המדריך התקשר למחנך שלי ואמר לו לבוא עם כל הקבוצה ואני יודעת איפה זה אז שאני אקח אותם..
אח"כ עשינו פעילויות נחמדות למדנו על הלב וכאלה.. [כיתת אתלטיקה לומדת על זה..]
היה כיף..
אח"כ היה את מבחן המדרגה הקנדי
חח המורה שלי יצא מרוצה ממניבדקנו בטבלה את התוצאות שלי ואני בכושר מצוין.. [לא כולם השתתפו, 3 בנים ו3 בנות..]
אח"כ שהחשיך הלכנו לאכול עשו לנו על האש וכאלה.. והיה אוהל כולם טיילו חופשי.. היה קר.. החלטנו שאנחנו צריכים להתחמם
כולם לקחו את המזרונים שבאוהל שהיו מסודרים יפה :] ובילגנו את האמא של האוהל..
כל האוהל היה מסריח מאבק.. ואז כמובן עשו ערימת ילדים אני חיכיתי שתהיה ערמה גדולה וקפצתי על כולם
חברה שלי ישבה על צלחת עם סלט חומוס פיתה וחזה עוף
והכל נידבק לה לתחת .
אח"כ שני ילדים מהכיהת שלי לקחו מזרון עברו לידי כאילו סתם לא קרה כלום.. עטפו אותי והפילו אותי על כל המזרונים.. כולם באו לקפוץ וצעקו "יש לנו בשר"
והם כאלה אהבלים הם לא שמו לב שברחתי והם חונקים מישו אחר :||||
היה כיף.. וזה לא טיול שנתי![]()

]

ציטוט ההודעה