דירגתי במנילה את כל האפשרויות על מנת לקבל את הזימון למבחנים לתוכניתן, עבר שבועיים בערך מאז ששלחתי את המנילה עכשיו אולי מישהו יודע מתי סבב המיונים הקרוב לתפקיד?
דירגתי במנילה את כל האפשרויות על מנת לקבל את הזימון למבחנים לתוכניתן, עבר שבועיים בערך מאז ששלחתי את המנילה עכשיו אולי מישהו יודע מתי סבב המיונים הקרוב לתפקיד?
|
|
אני גם דירגתי תכניתן ראשון ולא קיבלתי כלום אם זה מנחם או מרגיע אותך:]
אבל כל הבנים שמעל 64 לא קיבלו עדיןן מנילה אז בטח לא יעשו מיונים עד שהם ידרגו את מה שהם רוצים...[נראה לי]
לא חושב שיש קשר בין המנילה הקרבית ללא קרבית (אגב אני בן יחיד אז בגלל זה המנילה שלי לא קרבית). לדעתי אין קשר בגלל שלמשל לתכניתן מישהו שיכול להיות קרבי לא יקחו אז לא צריך לחכות להם. זאת דעתי בכל אופן.
אל תדאג, בן יחיד לא הולך לקרבי ולכן יש לך סיכוי ענק (תלוי בציוניך) להתקבל לממר"מ. עוד פעם אני אסביר, יש מכסה מסוימת של אנשים שיש להם פרופיל קרבי והם יכולים להתקבל לממר"מ, המכסה הזו קטנה (לא מאוד אבל קטנה) יחסית למס' האנשים שיש שמה. אבל אין לך מה לדאוג בן יחיד לא הולך לקרבי.
תיהיו בריאים איזה טעותתתתתתת
=\
ממרם זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
slickskter@gmail.com
אין קשר לציונים חחח הצחקת אותי+, יש קשר הדוק מאוד בין ציונים לבין ממר"מ בעיקר ציונים בטכ"מ (למרות שגם הבחינות שמה זה חשוב מאוד).
מה הקשר טכ"מ?
אני מכיר ילדים שהם בממר"מ ולא ידעו מחשבים לפני שהם הגיעו לשם..
ועוד הגיעו ממגמות שנחשבות בינוניות ומטה.. לא מגמות כמו טכ"מ ובלי ידע קודם במחשבים..
מה שעושים לך שמה בבחינה זה הם ממציאים שפת תכנות ונותנים לך את ההוראות ומבקשים ממך לעשות
תרגילים דיי פשוטים במחשבים עם ההוראות שלהם..