אחיםם שליי נכשלתי טסט שני ומזה לא בא לי להיכשל עוד טסט מי שעבר טסט או שחברים שלו עברו והוא יכול לתת לי כמה עצות תבוא עליו הברכהה
תודה!!
אחיםם שליי נכשלתי טסט שני ומזה לא בא לי להיכשל עוד טסט מי שעבר טסט או שחברים שלו עברו והוא יכול לתת לי כמה עצות תבוא עליו הברכהה
תודה!!
|
|
רוב הילדים פה בגיל של משתינים במיטה
הם בטוח לא יכולים לעזור לך
בכול מקרה כולם יגידו לך קח את זה באיזי
אבל אני זוכר שעברתי את הטסט לפני שנתיים אז שיצאתי מהאוטו כול החולצה שלי הייתה רטובה מרוב זיעה חח
לעבור טסט זה פשוט לשבור את הלחץ ולתפקד רגיל כי בתחלס אם המורה שולח אותך לטסט אז תמוכן ויודע לנהוג
הטעויות בטסט זה בגלל לחץ תצליח לשבור אותו להיות רגוע תעבור
יש כדורים לזה שעוזרים לחלק
כמו שיאן אמר, לנסות לשבור את הלחץ. זה הפקטור הכי משמעותי בטסט, כי הרי אתה כבר עם ניסיון על הכביש.
אה ואל תצא מנתיבים![]()
ת'אמת אין לי עוד הרבה זמן לרישיון אבל אני די יודע לנהוג יחסית אבל אני מציע לך שתקח את זה כאילו זה שיעור ולא טסט
אחי תיהיה רגוע בטסט אל תלחץ כי באמת אין ממה להלחץ זה לא כזה נוראה להכשל 2 טסטים..
אני עברתי טסט שלישי..
תהיה דרוך יותר
תהיה בטוח ב 100% כשאתה עושה משהו כי ברב המקרים אם אתה מחכה עוד קצת לא קורה כלום
אבל אם אתה לא מחכה מספיק תקבל אולי ברקס![]()
וגם אם הוא מזיז הגה או לוחץ ברקס .. תמשיך רגיל .. זה לא אומר שהטסט גמור ( כי יש כאלה שעברו גם עם זה )
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תהיה זהיר יתר על מידה
והכי חשוב, תהיה רגוע....
כולם עוברים טסט בסופו של דבר....רק תלוי בכמה כסף הם משקיעים בזה.
"אני מיתר ומיתר זה אני"
טוב כבר אמרו את זה פחות או יותר,אבל אני יגיד עוד פעם..הכי חשוב זה להיות רגוע!!!
אני גם את שתי הטסטים שנכשלתי,לא עברתי בגלל לחץ..אנשים נותנים לטסט חשיבות קצת מוגזמת..ונילחצים..מתי שבן אדם לחוץ הוא לא מתפקד טוב...ומיתבלבל הרבה..הכי חשוב זה להירגע..לפני הטסט תרגע..תאכל משו טעים..תשמע מוזיקה..תבוא בראש טוב...תחשוב שזה שיעור נהיגה רגיל,אל תיתייחס לטסטר..טסטרים אוהבים ליראות אנשים עם בטחון..אם תעשה את כל זה..ותשמור על "קור רוח"..ת'תעבור כמו גדול..בהצלחה
ליסוע לאט?.
לא לעשות טסט בשישי
לעשות טסט אחרי שמונה למה בשמונה כולם ממהים לעבודה ולביה"ס..
אממ חוץ מזה להיות מרוכז בעצמך ובאוטו שלך.. אם אתה לא מרגיש מוכן ולא מרגיש שאתה זה האוטו אז תיקח עוד כמה שיעורים עד שתיהיה מוכן.
תזכור לתזמן הכל נכון ולפני שאתה עושה משהו תחשוב קודם כל איך אתה עושה ומה אתה עושה אפילו שזה יצא איטי.
שיהיה בהצלחה!
לא בהכרח אחרי שמונה![]()
עשיתי טסט ב 7 ו 20 הכבישים היו ריקים לגמרי והיה קליל
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תדאג שאתה שולט בהכל, אפילו אם אתה תהיה לחוץ, תוודא שאתה יכול לחשוב ולשים לב למה שקורה על הכביש.
אם מישהו יעשה לפניך טסט נסה לשים לב (אם תצליח) על מה הטסטר הכי מסתכל ולאילו פעולות הוא מייחס את החשיבות הכי רבה.
אל תשכח לאותת שאתה עובר נתיבים ושאר מכשולים, וגם תסתכל במראות!!!
אם תהייה לפני מצב שלדעתך יסכן אותך או שהטסטר יבלום אותך, אז תאט או אפילו רק תוריד את הרגל מהגאז כדי שאתה תהייה זה שתגיב ולא הטסטר.
אם אתה לומד על רכב עם תיבת הילוכים ידנית אז אם נכבה המנוע, תשתלט על הרכב (בלום), תתניע ותמשיך בנסעיה אל זה לא פוסלים זה קורה למליוני נהגים כל יום.
לפני הטסט תחשוב על הטעויות הכי נפוצות שלך כדי שאם יצא מצב שאתה צריך לעשות פעולה שאתה טועה בה הרבה אז שתהייה מרוכז ותיתן לזה יותר צומת לב כדי לא לטעות.
שב בנוח, תישען עם הגב על הכיסא, לפני שתתחיל ליסוע תכוון את הכיסא וכמובן אל תשכח לחגור, אל תראה לטסטר שאתה כזה לחוץ ויושב כזה כולך מתוח.
בהצלחה!
תאמין בעצמך ואתה תצליח
תאכל מסטיקים חמוצים זה מוציא עצבים
אני לעסתי קופסא שלמה לפני הטסט שלי ושהגעתי לטסט לא הייתי לחוץ בגרוש
אבל בגדול הכי לחץ זה במוח שלך
תנקה תמוח משטויות ואתה תעבור
הסוד הוא : לבוא רגוע...
אני לקחתי RESCUE שזה טיפות כאלה שאתה שם בפה או במים ושותה
ואתה מגיע רגוע לטסט....
אני איך שיצאתי מהחניה כבר שכחתי שזה טסט
יענו שיעור רגיל...
ועברתי ראשון....