Michael Redd
PPG 30.4 RPG 3.80 APG 2.1
Joe Johnson
PPG 28.0 RPG 5.20 APG 4.0
שני שחקנים מצויינים, מקווה שיהיה תגובות כמו במצ'אפ הקודם.
אני חושב שזה די מעניין המצ'אפ הזה =]
Michael Redd
PPG 30.4 RPG 3.80 APG 2.1
Joe Johnson
PPG 28.0 RPG 5.20 APG 4.0
שני שחקנים מצויינים, מקווה שיהיה תגובות כמו במצ'אפ הקודם.
אני חושב שזה די מעניין המצ'אפ הזה =]
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 03-12-2006 בשעה 17:42.
|
|
מייקל רד .
חד משמעית !
JJ שחקן טוב והוא מעולה השנה באטלנטה , אבל מייקל
רד זאת ליגה אחרת , מדהים כמה שהבן אדם מוכשר .
יד מדהימה ויכולת קליעה על הפנים פשוט פנטסטית .
אחד השחקנים שאפשר לסמוך עליהם כשצריך סל , ואין מה לומר מילווקי תלויה בשחקן הזה.
כשהוא טוב הקבוצה טובה .
לא מסכים איתך עדנה, מאצ' אפ מאוד קשה.
בתחילת השנה הייתי עונה מייקל רד, שחקן אולי יותר חד מימדי, אבל קלע נפלא, שחקן מאני טיים מעולה, 31 נקודות למשחק לא משקרות.
אבל ג'ו ג'ונסון פתח את העונה מדהים 28 5 ן5, קולע באחוזים טובים, מנהיג את החבורה הצעירה של אתלנטה לעונה לא רעה בכלל.
מייקל רד קולע הרבה, אבל מילווקי עם כישרון הרבה יותר גדול מאתלנטה, עם צ'ארלי וולינואבה, אנדרו בוגוט, בובי סימונס וסגל הרבה יותר עמוק ומנוסה בינתיים פתחו את העונה חלש ביותר.
אני לוקח את ג'ו ג'ונסון דווקא, כי לקלוע זה לא הכל.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
איפה וילנאובה ?
פצוע .
איפה סימונס ?
פצוע , והוא כבר לא מה שהוא היה כשהוא נבחר לשחקן השישי עם אני לא טועה [או המשתפר] .
אני לא רואה יותר עזרה לרד בבאקס , מאשר צ'ילדרס וסמית' באטלנטה .
ואני בכלל לא מסכים , רד לא רק קולע , הוא עושה עוד הרבה דברים נכונים במשחק וראינו את
זה גם מול פיניקס בשידור הקודם .
מאצ אפ באמת קשה אני מאוד אוהב את רד .. האופי הנהדר שלו ושזה שאף אחד לא באמת חשב שהוא יהיה שווה משהו .. והנה עבודה קשה ותראו לאן הוא הגיע .. וזה לא שיש איזה שחקן תותח שמשחק לידו כל הגנה מנסה לעצור אותו ולא ממש מצליחה ..
מצד שני שJJ קיבל את החוזה המדהים מהוקס כולם ירדו עליהם כמה הם מפגרים .. אבל הנה עכשיו JJ באמת נותן ביינתים עונה מדהימה גם שנה שעברה הוא היה טוב .. אבל השנה הקבוצה גם מנצחת ..
כאשר אצל רד הבאקס בפתיחת עונה צולעת החיסרון של פורד מורגש וחסר פה משהו ..
זה שתי שחקנים שבאמת דומים קלעים נהדרים אבל רד יותר טוב כקלע .. מצד שני JJ גם רכז ומנהל משחק ואם נחבר הכול ביחד JJ לדעתי יותר טוב .. וקשה לי להגיד את זה כי אני אוהב מאוד את רד הוא שמאלי וזה יפה חח
אבל JJ (שדפק אותי חזק בפאנטזי ) נותן יותר לקבוצה שלו ושחקן כללי יותר טוב
Indianapolis colts Champions!!!
נעול עד למצ'אפ הבא =]