כל אחד ירשום איזה ז'אנרים של משחקים הוא אוהב, ואיזה משחקים בז'אנר שהוא אוהב עושים לו את זה.
אני יתחיל ובזה שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים:
יריות מגוף ראשון: אלה היו המשחקים הראשונים ששיחקתי בהם, המשחקים שלדעתי הכי טובים הם:
Battlefield 2 בגלל מגוון האופציות שלו, משחקים עליללתיים כמו HL2, ומשחקים שפשוט יורים ומתאמנים על ה AIM שלכם כמן UT2004.
הרפתקאות\פעולה מגוף שלישי: משחקים כאלו צריך בעקרון לחשוב בחלקם, למשל כל סדרת היטמן ממש טובה ושיחקתי בכולה, גם 2 המשחקים של מקס פיין, ספלינטר סל וגם משחק נוסטלגי שעשה לי את זה וחרשתי עליו שהייתי קטן הוא Little Big Adventure 2 Twinsen's Odyssey שזה משחק גאוני!
אסטרטגיה: אסטרטגיה לא שיחקתי הרבה אבל אכשיו התמכרתי לסדרת Total War, אני פשוט מת על סדר הגודל של המשחקים בסדרה הזאת. פעם גם שיחקתי ב וורקראפט 3 ומזמן מזמן ב Dune 2 שהיה משחק האסטרטגיה הראשון ששיחקתי בו.
RPG: אני לא מת על משחקים כאלו אבל משחק רק בסדרת The Elder Scrolls בגלל שהיא מציעה מלא אפשרויות והיא לא מגבילה ממש. אגב אני לא משחק במשחקי RPG אונליין כי הם ממכרים.
סימולציה: בעיקר משחקים כמו Sims, אני לא יכול להסביר למה אני אוהב אותו פשוט זה כיף, גם את Sim City 4 אני חרשתי, יש מלא אפשרויות, מלא מודים, קהילה ענקית באינטרנט וצריך ממש לחשוב ולתכנן כל צעד.

ציטוט ההודעה