רטלין .. עוצר את הגדילה ?
רטלין .. עוצר את הגדילה ?
|
|
90% שלא לפי מה שאני יודע.
רטלין נבחרה לתרופת המאה אם אני לא טועה ולא מאמין שאם הייתה לה כזאת תופעת לוואי היא הייתה נבחרת.
עוד משיהו יכול להביע דעV?
כן! בדיוק כמו שיהיה לך אידס, סרטן, צהבת, יבלות ברגליים, שבץ מוחי והתקפי לב.
ואם לא הבנת, אז לא. אם הובחנת כ-ADHD/ADD (שזה הפרעות קשב\היפראקטיביות) תשתמש בריטאלין בחוכמה וזה יעשה את חייך קלים כפי שלא הכרת לפני כן.
יש תחליף לרטלין ללא תופעות לוואי אני יודע שרטלין גורם לך להשתגע אם אתה לא לוקח את זה ויש לי כמה חברים שלוקחים כדורים כאלה ובמצב שהם לא לוקחים בוא נגיד ככה הם נראים כאילו הם ברחו מבית משוגעים רציני אם הם לא לוקחים אין שנייה בלי מילה שלהם או מכות ושיגעונות פתאום ככה סתם
תראה
יש לריטלין תופעות לוואי זה ידוע, אבל על כל אחד זה משפיע שונה.
אומרים שזה עוצר את הגדילה כי לפעמים זה משפיע על התאבון ואז אין תאבון ואם לא אוכלים לא גדלים חחחח אבל לא לוקחים כל יום ריטלין אז זה מתקזז
בקיצור לא זה לא משפיע חחח בד"כ לא אני לפחות לא מכיר מישו שזה משפיע עליו וגם עליי זה לא משפיע בגדילה
ריטלין זה אחלה תרופה זה ממש ממש עוזר
אבל תיקח גם שמן דגים חחח זה ממש עוזר לריכוז (לא חייבים שמן יש גם בקפסולות) זה עוזר מנסיון
שלומי מה אמרת?
לא לוקחים כל יום?
חבר שלי לוקח מנות של 2-3 כדי להירגע במכה כל יום איזה פעמיים ביום בבוקר ובצהריים ולפעמים גם בלילה...
רטלין זה דבר מצויין!!שעוזר ולא פוגעע אבל אתה יכול להתמכר זה ולקחת בכמויות גדולות יותר
ritalin is the shit
יש על זה פרק בסאות פארק אגב חח מציע לך לראות
(allabout-sp.net)
ICQ 252263330
אה תודה אחי..אני מקפיד לאכול לפני זה![]()
תודה אפשר לנעול![]()
חחחחחחחחחחחחחחחח אני הייתי לוקח ריטלין לפני שנתייים ככה במשך 9 שנים חחחחחחחחחחח זה סתם דבר זה אחרי הרבה זמן גורם לך להיות מופנם מאוד ולא פתוח לאנשים אתה ניהיה ילד שקט אני הייתי ככה ובגלל זה הפסקתי ועוד משהו זה הורס לך את התאבון וגם אחרי השפעת הכדור אתה מתשגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חבל לך על הפנים זה דופק החרא הזה שאמרתי מופנם אני מתכוון שזה יענו ככה במצב רגיל מישהו בא נותן לך כאפה תקם מפציץ בו הריטלין גורם לך לחשוב לא עזוב לא כאדי וזה בלאגן תאמינו לי
כן , זאת באמת תרופה שמשנה את האדם אבל לפי מה שהבנתי כדאי מאוד [מאוד] לקחת אותה משהו כמו שבועיים ולהפסיק שבועיים שבועיים ולהפסיק .
תמיד .
תרופת המאה אני חושב שזה רואקוטאן לא ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
עצירה בגדילה בעקיפין זה יכול לגרום.
הרי אם זה גורם לחוסר תאבון = אתה תאכל פחות.
ומאזן קלורי שלילי יכול לגרום לעצירה בגדילה :X
Bring the Violence-
זה לא קשור אחי זה רק בשביל שתיהיה פחות רועש וכאלה...וזה שאמר שחברים שלו עם הם לא לוקחים הם משוגעים וכאלה שיקחו טיפול רטלין לא עושה כלום אחרי שהשפעה שלו נעצרת (זה פשוט בשביל הבצפר שתישב על הכסא 9 שעות בלי לעשות בלאגן)