אני לחורבה
לאן אתם ?
אני לחורבה
לאן אתם ?
קרא חוקים
|
|
יכול להיות גם אני לחורבה ..
זה המסיבה היחידה ביום שבת אני חושב ..
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
יש יום ראשון סינרגיה![]()
לפאצוס יש מצב
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
פסטיבלללל חנוכההה הגיעעע
אחרי שנה שחיכינוו זהה קורה!!
קצת על הארוע...
לאחר מחשבות רבות ותיכנונים רבים..
החלטנו מפיקי הארוע לתת לכם נגיעה אמיתית באומנים המובילים בתחומם בשיתוף
2 המועדונים המובילים והמושקעים בארץ.
4 רחבות ריקוד, 2 מועדונים ו2 מסיבות בכרטיס אחד שימלאו לכם את חג החנוכה בקצב וצלילים שעוד לא הכרתם
בעזרת מערכות הסאונד המתקדמות של המועדונים ואילוזה של צבעים בעזרת מערכות התאורה המושקעות ביותר.
על מנת להבטיח את השתתפותכם, יש לרכוש כרטיסים במכירה מוקדמת.
המכירה המוקדמת תסתיים במוצ"ש 16.12.06
*כל הרוכש כרטיס למסיבה יקבל כרטיס VIP למסיבת חנוכה ב' בתאריך 21.12.06
יום חמישי במועדון ה- VOX
מוקדמות אצלי.
DOME & VOX
DOME- לאחר 3 חודשים של שיפוצים, אנו גאים לפתוח את שעריו של מועדון ה- DOME המחודש- מועדון ברמה שעוד לא הכרתם, יחד עם האווירה והאנרגיות של החג עם התאורה וההגברה הטובות ביותר בארץ אתם תחוו את האירוע המרגש ביותר והסוחף ביותר....
VOX - אין ספק שמדובר באחד המועדונים הפופלרים והאיכותיים ביותר בארץ, מועדון הווקס גאה לפתוח את שעריו לנוער לעוד נגיעה וייתן לכם הזדמנות נוספת לחוות אירוע מיוחד בסוגו שעוד לא היכרתם!!!
כ=ל=א 6, מארחים את:
ס=א=ב=ל=י=מ=י=נ=ל
ש=י 360
ה=צ=ל
מה קורה שלוקחים את להקת ההיפ-הופ הטובה ביותר ביותר בארץ, מוסיפים לה טיבול מלהקת השנה מחברים את ההבטחה הגדולה ביותר מפלפלים עם זמר הראפ שלא רואה בעיניים..
כלא 6 מארחים את סאבלימינל, הצל, שי 360
להופעה החמה ביותר בארץ, להיטים בלי הפסקה משולבים יחד עם פרוטכניקה וזיקוקים, המופע גובש במהלך תקופה ארוכה והוא מתאים לרוב סוגי הז'אנר הישראלי בהיפ-הופ אבל הערב כולם אך ורק שלכם במופע אנרגטי במיוחד שלא תפסיקו לרקוד ולהנות... א=ס=ו=ר ל=ה=ח=מ=י=ץ
Dj Dudi Sharon Feat Jouel
ההופעה המושלמת ביותר בסצנת ההאוס, מגיעה אלינו בערב חגיגי זה לכבוד השקת האלבום החדש שלה "this is me" עם הלהיטים הכי חמים ותיצור לכם לקהל אוירה אנרגטית ושמחה במיוחד ותיתן לכם הצגה יפה ביותר!!
Dj Adam Y Feat Renana
הסנציה שכבשה את לב הנוער בצפון מגיע ישירות אלינו למרכז על מנת לכבוש את ליבכם בחג חנוכה מיוחד זה היוצר בשיתוף הזמרת רננה עם הלהיטים "הימים שלנו" "fame" "הזמן שלך"
ובמתחם הטראנס
V=I=D
אורן עמנואל ותמיר רהב הקימו את ההרכב לפני כחמש שנים ומגיעים הערב לכבוד החג להשקת האלבום החדש "The Angry Brigade" מגיעים לתת סט מטורף של טראנס כד אור הבוקר שיקפיץ אתכם מן הריצפה...
D=A=L=I
אחת מאומני הטראנס הוותיקות והידועות ביותר בארץ ובעולם, מגיעה ישירות אלינו לאחר סיבוב הופעות לצד אסטריקס בחו"ל, בהפקות שמונות עשרות אלפי מעריצים, תיתן לכם הערב שואו שלא תשכחו לעולם...
ש=ח=ר ח=ס=ו=ן
אחד הסטאנדאפיסטים המצחיקים ביותר בארץ, חביב הקהל, יגרום לכם לצאת מהמסיבה עם חיוך על הפנים ויקרע אתכם מצחוק על הרצפה!!
והאמנים הקטנים של הערב:
DJ YOSSI DAGAN- N-Y House
DJ JONNY- MTV
DJ GAL SABAG- Hit's
DJ BAR H.- hip-hop
Dj Itamar - R&B
מי שלא בא לא קיים!
16+
עכשיו 75 ש"ח כניסה + חינם על כל 10 אנשים... תמהרו אחים שלי...אהה כן אתם מקבלים גם צמיד לחדר וי אי פי שסגור עד לשעה 2 כי מישהו עושה שם יומהולדת..
מוקדמות ופרטים נוספים: