איזה שטויות.. הביאו איזה אחד עםידיי חשמל.. בן אדם שהרופאיןם החליטו שיהיה משותק לכל החיים לכסא גלגלים.. פתאום בא איזה תמהוני אחד ( בלי לזלזל ) עושה תנועות עם היידים ופתאום הוא מסוגל ללכת =\
ובמעבר חד היא מעבירה תשידור לקרן פלס (!?!?!??! )
איזה שטויות.. הביאו איזה אחד עםידיי חשמל.. בן אדם שהרופאיןם החליטו שיהיה משותק לכל החיים לכסא גלגלים.. פתאום בא איזה תמהוני אחד ( בלי לזלזל ) עושה תנועות עם היידים ופתאום הוא מסוגל ללכת =\
ובמעבר חד היא מעבירה תשידור לקרן פלס (!?!?!??! )
|
|
לא יודע איך להגדיר את הדבר הזה גם אני ראיתי את זה בפעם הראשונה הוא הקים אותו אחר כך הוא חזר לכסא גלגלים ושוב פעם הוא הקים אותו והוא הלך כמה צעדים אם זה נכון שהוא היה נכה הבן אדם ענק הוא יכול להרוויח מזה מליונים מלהקים אנשים למרות שאני לא מאמין שהוא יבקש כסף על דבר כזה אבל אין יותר מדי אנשים עם זרם כזה חשמלי שיכולים להקים אנשים משותקים
נערך לאחרונה על ידי hell14; 15-12-2006 בשעה 22:56.
למה לזלזל ?
אני חושב שמה שהוא עשה אמיתי לחלוטין ,
הבנאדם שהיה בכיסא גלגלים רעד בכל גופו ,
וחוץ מזה אין לו אינטרס לשקר ... והם הראו תעודות שהוא משותק ,
ולא יכול לקום מהכיסא ...
לא נראה לי שזה אמיתי!!
כןןןןןןןןןןןןן WTF כאילו זה פינה קצרה בתכנית שלה...בנאדם מרפא נכה צה"ל משנה לו תחיים לגמרי, עושה נס בשידור חי....ועוברים לקרן פלס שתשיר שיר חחח...לא שאני מאמין לזה...
כן ממש אפשר להאמין לזה זה כמו להאמין לאורי גלר תעשו טובה זה לא אמיתי כי אם זה היה אמיתי בטוח שלא הייתם רואים את זה בטלויזיה הוא היה כבר מזמן באיזה בסיס שאף אחד לא מכיר בצבא ומקים אנשים מכיסא גלגלים למחייתו ואני לא מכיר אף אחד שהיה עושה את זה בלי להרוויח מיליארדים של דולרים
שם כסף שזה לא אמיתי@@@@!!!!!
פלג נוב אמת כאילו.. בןןא דם שהיה משותק.. כמה שנים כבר.. ואמרוש אין לו סיכוי בעולם להמשיך ללכת פתאום בכמה דקות.. כמה דקות בלבד.. החזירו אותו להליכה?:\
המניאק רקד, כל הרעידות זה יענו ברייק דאנס
נערך לאחרונה על ידי BIG_MAN; 17-12-2006 בשעה 10:27.
פשששש אפשר לעבוד עליכם בקלות אני יאכל להאכיל אותכם סרטים ולא תשימו לב אה?...גבר אין דבר כזה שמישהו יכול לעמוד עם הוא משותק בעזרת מישהו אחר אלא אם זה נס והוא אמר שהוא יכול לעשות את זה הרבה....להכין תעודות מזויפות להביא חרטות על הקהל מה הבעיה אחי?...לרעוד מה הבעיה גם כן??...סתם שטויות כמו אורי גלר והאלה
ראיתי באתר הזה שמכניסים סרטונים שהזמינו את אורי גלר לארצות הברית ואמרו לו תכופף כפיות מישהו מהקהל הביא לו כפית והוא אמר שהוא לא מצליח כי יש אנרגיות שליליות תמבין עד כמה זה חרטה??????.....
אני יכול לחפור לך פה שעות ולהביא לך ים דוגמאות
כמו ההוא שבעזרת המחשבה הגיע לבית בשרון שיש שם 45 אלף בתים נראה לך שיש דבר כזה..?..ותמיד בוחרים את אותה בחורה למשימה שהיא תבחר אני מניאק אם היא לא פתחה תבקבוק הזה והחליפה פתק הוא סתם הגיע שם אל אנשים שכבר ציפו לו זה שקוף לפנים
א. אורי גלר כן יכול לכופף כפיות
הייתי בהופעה שלו לפני איזה כמה שנים כשהייתי קטנה הוא כיפף לי כפית מול הפנים וגם תיאר לי בדיוק איזה צלקות יש לי בגוף כשהייתי לבושה.
הוא פשוט ידע את זה מתחת לבגדים.
ב. מה קשור עברו לקרן פלס מה?!?!?!?!
הנכה קם ורעו איך הוא רועד וכואב לו.. ורצו כנראה לתת לו לנוח אז העבירו תשידור לקרן פלס כדי לתת לו זמן להירגע ולנוח ועובדה שהחזירו אחריה את השידור אליו בחזרה.
דיי לחשוב שעובדים עליכם כל הזמן
תנו קצת אמון באנשים
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)