כותרת?
כותרת?
|
|
למשתמש הביתי 32KB
לי יש 5 מגה ושאלתי בבזק אמרו לי שאני יכול לעלות על 250
איזה שטויות! גם לי יש 5 מגה ואני מעלה רק על 30 פלוס מינוס.
בישראל, גם אם יהיה 10 מגה אתה לא תוכל להעלות יותר כי המקסימום העלאה הוא 35 בערך.
מפיתאום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה הכל בחבילה אל תדבר שטויות
אז האפשרות של להגדיל את מהירות ההעלאה איך זה מתבצע?
Jack-יש להם בין 1 מגה ל15 מגה העלאה משמע בין 125K ל1.25M לשנייה העלאה(למעט מאוד יש T1 שמעלה על 1 וחצי מגה)
בקשר לויכוח יש כזה דבר חבילת הגדלת העלאה לא רק ל5 מגה יש גם ל2 וחצי מגה וכדומה
אפשר לברר את הספקיות השונות
ובארץ אפשר להתקין T1 ואם אני לא טועה גם 2 שזה בסביבות ה1.5 מגה העלאה וה2 הוא בערך 20 מגה העלאה אבל מדובר פה ברובם בעסקים נרחבים
ההגבלה למשתמש הביתי היא 32.. אם אתה רוצה יותר אתה צריך לעבור לתשתית העיסקית שעולה המון כסף וחבל לבזבז וגם לא בטוח שיתנו לך
אי אפשר להעלות יותר מהר מ32KB לשניה זוהי ההגבלה בתשתית של כל חברות האינטרנט מה שאפשר לעשות נגיד זה ם יש לך 1.5 מגה ואתה רוצה להעלות יותר מהר מ16 Kאז לבקש הרחבה ויש לך 32 אי אפשר לעבור את זה לא כי לא רוצים אלה כי אין תשתית!
וזה עולה כסף להגדיל?
ואאני צריך להתקשר לדוג' 012 או נטוויז'ן שיגדילו לי ?
תודה..
יש פה כל כך הרבה חבר'ה שמדברים שטויות ..
תלוי באמת לאיזה תחום; העיסקי, חברה , ביתי .. אני מאמין שהשאלה היא לתחום הביתי, אז ככה:
המהירות העלאה הבסיסית בארץ (ללא הרחבות) נעה בין 8-16-32kbs וזה המהירות המקסימלית-נטו! upload:64/128/256
עכשיו יש הרחבה ל 512kbs העלאה שאני שמעתי עליה! אבל כמובן שזה לא מוריד על 512 זה מוריד על 64kbs מקסימום! כמו שאם יש לכם 2M זה לא יוריד על 2,000kbs אלא על 250kbs מקסימום!
ולמה זה? כי את המהירות של החבילה שלכם אתם צריכים לחלק ב 8 וככה תקבלו את מהירות ההורדה המרבית שתוכלו להגיע אליה.
יום טוב לכולם =]
נערך לאחרונה על ידי iNviSible; 26-12-2006 בשעה 18:35.