קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טייקון בית כלא: Prison Tycoon
    על ידי Bigbond בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 20:34
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:58
  3. מחר בית ספר :X
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 09:30
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:44
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 20:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

שכונת בית כרם לא מרשה לחרדים לגור בה.

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

ברירת מחדל שכונת בית כרם לא מרשה לחרדים לגור בה.

http://news.walla.co.il/?w=//1031838&tb=/i/9208254

אתם חושבים שזה צודק?

דעתי בעניין:
    נורא בא לי כבר שדבר כזה יקרה. שהחרדים, שכל כך רגילים לקבל את כל מה שהם רוצים רק בעזרת הדת(צנזורה, מתן כספים מכופלים על חינוך דתי וכו'), יקבלו מחסום כזה. כמו שאף חילוני לא גר במאה שערים/בני ברק, צריך שיהיה מקום שבו הדת מופרדת. אני גר בשכונה שבה יש משפחה של חרדים, וזה נורא מעצבן אם אני נוסע לידם במכונית ביום שבת, הם ישר מסתכלים עלינו כאילו אנחנו גלוחי ראש. לעומת החילונים,שרובם(כן רובם!) מראים איפוק כלפי החרדים, החרדים מראים אפס איפוק. אם הם רוצים לחיות במדינתנו הקדמתית, הם צריכים להבין שיש צורך בשינוי.

2. קישורים ממומנים

חחחח אני גר ברמת בית הכרם =]

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

גם החרדים לא מאפשרים לחילוניים לגור בשכונות שלהם
    קרא חוקים

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

נגי חחחח אני לא חושב שצריך לשאול את השכנים אם אתה רוצה לגור לידם אבל שיהיה

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    http://news.walla.co.il/?w=//1031838&tb=/i/9208254

אתם חושבים שזה צודק?

דעתי בעניין:
    נורא בא לי כבר שדבר כזה יקרה. שהחרדים, שכל כך רגילים לקבל את כל מה שהם רוצים רק בעזרת הדת(צנזורה, מתן כספים מכופלים על חינוך דתי וכו'), יקבלו מחסום כזה. כמו שאף חילוני לא גר במאה שערים/בני ברק, צריך שיהיה מקום שבו הדת מופרדת. אני גר בשכונה שבה יש משפחה של חרדים, וזה נורא מעצבן אם אני נוסע לידם במכונית ביום שבת, הם ישר מסתכלים עלינו כאילו אנחנו גלוחי ראש. לעומת החילונים,שרובם(כן רובם!) מראים איפוק כלפי החרדים, החרדים מראים אפס איפוק. אם הם רוצים לחיות במדינתנו הקדמתית, הם צריכים להבין שיש צורך בשינוי.
    אפשר להבין מה הקשר לבין זה שה"חרדים מקבלים כל מה שהם רוצים בעזרת הדת" (מה שממש לא נכון ואני אפרט בהמשך למה..) לבין זה שלא נותנים להם לגור בשכונת בית הכרם?
    יש שכונות של חרדים זה נכון, אתה רוצה ללכת לגור שם? חילונים רוצים ללכת ולגור שם? לא!! אז שתקו ושבו בשקט...אתם סתם מדברים...חילונים במילא לא רוצים ללכת לגור שם אז למה לדבר?
    צנזורה? איזו צנזורה בדיוק?! ברחובות יש צנזורה של פרסומות? לאא ולא...בטליויזיה שלא נדבר בכלל על צנזורת סרטים ופרסומות...אני אישית נגעלת להסתכל בכל הדברים האלה ויש לי טליוזיה בבית, למה אני צריכה לראות אישה חצי ערומה בטליוזיה? למה אני צריכה לראות ברחוב פרסומות כאלו פרוצות ומזעזעות....?! אז צריך להגיד להם תודה שהם לפחות מנסים למנוע את הדברים האלה למרות שזה בסוף לא מצליח...
    הדתיים מקבלים כספים מכופלים על חינוך? איפה אתה חי?! מאיפה הבאת את השטויות האלה? ואני באמת אומרת שזה שטויות כי רק שבוע שעבר הייתה שביתה בארץ למוסדות החינוך הדתי בארץ על זה שקיצצו בתקציב החינוך שלנו ב-60 אחוז!! אז חאלאס לדבר!! אתה יודע כמה כסף בשנה ההורים שלי צריכים לשלם לביצפר שלי? קרוב ל-8 אלף..
    החינוך הדתי חי על כספי ההורים ולא שום דבר...שיתחילו להביא גם לחינוך הדתי כסף אז תבוא ותדבר סבבה?
    חחח אתה יודע מה מצחיק...שאתה אומר שהם מיסתכלים בהלם על זה שאתה נוסע בשבת, חמודיק זה הכל בראש שלך...אתה חושב שהם חיים בבועה? הם יודעים טוב מאוד מה הולך פה בארץ מבחינת חילול שבת....
    וגם בוא נגיד והם מיסתכלים עלייך בהלם, לא היו חסרים לי מקרי הידברות עם אנשים שלא שומרים תורה ומצוות להגיד לי איך הם מיסתכלים בהלם על הדתיים...אז לכל מטבע יש 2 צדדים אל תשכח את זה...

סוף סוף מישהו עשה מעשה.
    הם באמת כבר רגילים לקבל כל מה שבא להם. רק לפניי קצת זמן היה את הקטע הזה של החרם על "אלעל".
    כמו שהם לא רוצים שיגורו איתם, הם צריכים לכבד את אותה החלטה נגדם.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    עדיף 2 ציפורים ביד, מאשר אחת על העץ... o.O

חחחח גדול... כמו שצריך...

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי michal צפיה בהודעה
    אפשר להבין מה הקשר לבין זה שה"חרדים מקבלים כל מה שהם רוצים בעזרת הדת" (מה שממש לא נכון ואני אפרט בהמשך למה..) לבין זה שלא נותנים להם לגור בשכונת בית הכרם?
    יש שכונות של חרדים זה נכון, אתה רוצה ללכת לגור שם? חילונים רוצים ללכת ולגור שם? לא!! אז שתקו ושבו בשקט...אתם סתם מדברים...חילונים במילא לא רוצים ללכת לגור שם אז למה לדבר?
    צנזורה? איזו צנזורה בדיוק?! ברחובות יש צנזורה של פרסומות? לאא ולא...בטליויזיה שלא נדבר בכלל על צנזורת סרטים ופרסומות...אני אישית נגעלת להסתכל בכל הדברים האלה ויש לי טליוזיה בבית, למה אני צריכה לראות אישה חצי ערומה בטליוזיה? למה אני צריכה לראות ברחוב פרסומות כאלו פרוצות ומזעזעות....?! אז צריך להגיד להם תודה שהם לפחות מנסים למנוע את הדברים האלה למרות שזה בסוף לא מצליח...
    הדתיים מקבלים כספים מכופלים על חינוך? איפה אתה חי?! מאיפה הבאת את השטויות האלה? ואני באמת אומרת שזה שטויות כי רק שבוע שעבר הייתה שביתה בארץ למוסדות החינוך הדתי בארץ על זה שקיצצו בתקציב החינוך שלנו ב-60 אחוז!! אז חאלאס לדבר!! אתה יודע כמה כסף בשנה ההורים שלי צריכים לשלם לביצפר שלי? קרוב ל-8 אלף..
    החינוך הדתי חי על כספי ההורים ולא שום דבר...שיתחילו להביא גם לחינוך הדתי כסף אז תבוא ותדבר סבבה?
    חחח אתה יודע מה מצחיק...שאתה אומר שהם מיסתכלים בהלם על זה שאתה נוסע בשבת, חמודיק זה הכל בראש שלך...אתה חושב שהם חיים בבועה? הם יודעים טוב מאוד מה הולך פה בארץ מבחינת חילול שבת....
    וגם בוא נגיד והם מיסתכלים עלייך בהלם, לא היו חסרים לי מקרי הידברות עם אנשים שלא שומרים תורה ומצוות להגיד לי איך הם מיסתכלים בהלם על הדתיים...אז לכל מטבע יש 2 צדדים אל תשכח את זה...
    איזה יופי שיש לנו את מיכל האובייקטיבית כ"כ..
    בדוגרי נראה לי שאת ממש תמימה, בגלל שהדתיים ובטח שהחרדים לא כאלה צדיקים וטהורים, יש המון מקרים של עבירה על חוקי הדת. למשל יש חרדים בירושלים (הצעירים) שימי שבת מורידים את הבגדים השחורים, מעשנים, נוסעים לת"א (כן כן חילול שבת) ורוקדים במועדונים. גם שמעתי מידידה שלי לא מזמן שהיא וחברה שלה הלכו להן ברחוב והייתה שם חבורת דתיים, אז הן חשבו שהם נחמדים וזה אז הם ישבו לדבר איתם, ומסתבר שהם חרמנים מאוד ואחד מהם אפילו שאל את חברה שלה אם היא רוצה ללכת הצידה (את יודעת למה הכוונה)
    גם ראיתי לפני כמה זמן בוואלה סרטון על חרדי אחד שנאנס 3 פעמים! 3! פעם בגיל 7, פעם בגיל 9, ופעם בגיל 12. על ידי 3 חרדים שונים! אחרי זה הוא חזר בשאלה, נהיה חילוני, וחזר אחרי 10 שנים למצוא את האנסים ולטפל בהם, את הראשון הוא מצא, הראשון הודה במעשים והתנצל עליהם, וטען שנכנסה בו "רוח שטות" LOLOL איזה בולשיט, כנ"ל השני, השלישי שגר בשכונת סטאמר (שכונת המופרעים החרדים) הוא התחיל לבכות והחליט לוותר, בגלל שהאנס השלישי היה כל כך אכזר.. =/
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש חדש
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Only.God.Can.Judge.Me

מדינה דמוקרטית, מה זה השטויות האלה לאסור על קבוצת אנשים מסוימת רק על פי השתייכותם לקבוצה הזאת לגור בשכונה הזאת ?!
    גם גזענות כן כן בארצנו,ארץ ישראל.

ציטוט נכתב במקור על ידי michal צפיה בהודעה
    אז שתקו ושבו בשקט.
    יש מצב שאת מאמינה בתורה ואת דתיה אבל חרא של בןאדם סתכלי איך את מדברת מה את חושבת שאת יותר טובה מכולם פה ? איך את יודעת שחילונים אפילו לא רוצים לגור באיזורים דתים ומה אם כן? מה תגידי ? עכשיו עזבתי תתופיק למה להשתיק ? את לא יכולה להסיבר נורמלי בלי לרדת ?

פאק מאן דרך ארץ קדמה לתורה חמודלה
    נערך לאחרונה על ידי Bboy_Mastik; 15-01-2007 בשעה 06:23.

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

יש לי חבר והוא חילוני שגר בבני ברק רק שתדעו..
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    איזה יופי שיש לנו את מיכל האובייקטיבית כ"כ..
    בדוגרי נראה לי שאת ממש תמימה, בגלל שהדתיים ובטח שהחרדים לא כאלה צדיקים וטהורים, יש המון מקרים של עבירה על חוקי הדת. למשל יש חרדים בירושלים (הצעירים) שימי שבת מורידים את הבגדים השחורים, מעשנים, נוסעים לת"א (כן כן חילול שבת) ורוקדים במועדונים. גם שמעתי מידידה שלי לא מזמן שהיא וחברה שלה הלכו להן ברחוב והייתה שם חבורת דתיים, אז הן חשבו שהם נחמדים וזה אז הם ישבו לדבר איתם, ומסתבר שהם חרמנים מאוד ואחד מהם אפילו שאל את חברה שלה אם היא רוצה ללכת הצידה (את יודעת למה הכוונה)
    גם ראיתי לפני כמה זמן בוואלה סרטון על חרדי אחד שנאנס 3 פעמים! 3! פעם בגיל 7, פעם בגיל 9, ופעם בגיל 12. על ידי 3 חרדים שונים! אחרי זה הוא חזר בשאלה, נהיה חילוני, וחזר אחרי 10 שנים למצוא את האנסים ולטפל בהם, את הראשון הוא מצא, הראשון הודה במעשים והתנצל עליהם, וטען שנכנסה בו "רוח שטות" LOLOL איזה בולשיט, כנ"ל השני, השלישי שגר בשכונת סטאמר (שכונת המופרעים החרדים) הוא התחיל לבכות והחליט לוותר, בגלל שהאנס השלישי היה כל כך אכזר.. =/
    אני תמימה?! נכון....חחחחחחחחח בקרוב אצלך
    חחח בגלל כמה ילדים מפגרים נבוא ונכליל את כולם...יש להם בעיות, בכל חברה יש את הסוג ילדים האלה ואני מאחלת להם רפואה שלמה....
    זה כמו שעכשיו אני אגיד ואני מכירה חילוני אחד שנאנס 3 פעמים וכל פעם על ידי חילוני אחר, מה זה השטויות האלה?! ואת זה כל האנסים אומרים שנכנסה בהם רוח שטות, אין מה לעשות יש אנשים חולי נפש בכל מגזר ובכל ציבור...אז בגללם לבוא ולהכליל?!
    חחחחח אין כזאת שכונת סאטמאר....טוב לדעת שיש אנשים שממציאים שכונות שלא קיימות...סאטמאר זאת קהילה של חרדים קיצונים זה נכון אבל אין להם שכונה קצת תברר לפני שאתה שומע משו..ישר בא ומדבר בלי לדעת ת'אמת...אח"כ אתה מדבר שעשו לי שטיפת מוח :\
    חחח נכון יש גם חילונים שגרים בבני ברק, הרוב שם חרדים אבל לא כולם...מה הבעיה בדיוק?
    בבוי מסטיק, אמרתי שבו בשקט אתה יודע למה? כי יש פה ילדים שמדברים, מדברים, מדברים, אבל מה? רק שטויות...אוכלים מה שהתקשורת מאכילה אותם, לא הולכים לברר בעצמם דברים...מה שאומרים בתקשורת זה קודש קודשים מבחינתם...לא מכירים את העניין מקרוב ומדברים רק מהכללות בגלל אמרתי את זה...אחרת אין לי בעיה לשמוע דברים אבל מה? קודם שיוציאו דברים נכונים ואמייתים מהפה...הבנת? לא הייתה לי שום כוונה לפגוע במישו ואם פגעתי אז סליחה ומחילה. אני לא חושבת שאני טובה פה יותר ממישהו, חס וחלילה, כל עם ישראל טובים וצדיקים
    נערך לאחרונה על ידי michal; 17-01-2007 בשעה 23:51.

GaM3oVeR
    אורח

מה את מקשיבה בכלל לSolid Snake המסכן הזה ,

זה שחילונים נוסעים בשבת ואוכלים בכיפור / חמץ בפסח , כן זה מפריע לחרדים בגלל זה יש להם שכונות משלהם .

מין הסתם חרדים לא יעברו לגור בשכונות של חילונים בגלל הסיבות הנ"ל .

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    מה את מקשיבה בכלל לSolid Snake המסכן הזה ,

זה שחילונים נוסעים בשבת ואוכלים בכיפור / חמץ בפסח , כן זה מפריע לחרדים בגלל זה יש להם שכונות משלהם .

מין הסתם חרדים לא יעברו לגור בשכונות של חילונים בגלל הסיבות הנ"ל .
    אז למה לעזאזל החרדים ירצו לחיות בשכונה של חילונים? תסביר את זה ריטרטד.

GaM3oVeR
    אורח

בואנה אמא שלך מתרחצת ערומה על הגג ?

איפה אמרתי שהחרדים ירצו לעבור לשכונה של חילונים ???

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,473 | הודעות: 8,174,060 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect