שמעתי שיש עוד דרך לחזק את הסקילים שלך מ לבל 78 נשארים לך אותם סקילים אבל אתה פשות מחזק אותם בבקשה זה דחוף
הרגע גיליתי שקוראים לזה Skill Enchantment אוקיי למי אני צריך ללכת כדי לאשות את זה
שמעתי שיש עוד דרך לחזק את הסקילים שלך מ לבל 78 נשארים לך אותם סקילים אבל אתה פשות מחזק אותם בבקשה זה דחוף
הרגע גיליתי שקוראים לזה Skill Enchantment אוקיי למי אני צריך ללכת כדי לאשות את זה
נערך לאחרונה על ידי ivanaon; 05-01-2007 בשעה 17:44.
|
|
יש ספר בשביל זה אם אני לאטועה, מאיפה אתה משיג ומה אתה עושה איתו אין לי מושג...
זה מה שאני רוצה לדעת איך מסיגים את הספר
יש אצל Gmshop ... שם קונים...אתה יכול לשאול אנשים..באיזה שרת אתה משחק אולי אני יודע..
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אין אצלי ב Gmshop היסתקלתי אז מאיפה חוץ מזה אני מסיג את הספר
לספר קוראים
The book of giants
אתה משיג אותו דרך מאמון
ואז אתה מחזק את הסקילים שלך
כמה תוספות:
אתה יכול להתחיל את הסקילים בעזרת הספר מרמה 76 אבל כדי שתתחיל מאחוז גבוה של אחוזי הצלחה..
אתה צריך ל78 ..כי כול פעם שתשתמש בו אתה תאבד כמה אחוזים מהרמה שלך.. אממ בערך 4 אחוז..
וזה הולך ככה את הספר אתה צריך בשביל לעשות לסקיל שלך +1 ואם אני זוכר נכון זה זה 95-98 אחוז בתנאי שאתה רמה 78 ולשאר הפלוסים זה בלי הספר זה פשוט יקח ממך EXP ואפשר לעשות פלוסים עד +32
קיצר תהנה והצעה שלי מניסיון תעשה לסקילים כמו SLEEP SILNCE HOLD .. בסגנון כזה..
לסקילים של נזק זה פשוט לא שווה..
]
מי זה מאמון ואיפה הוא נימצאה!!
בבקשה זה דחוף מישהוא
נערך לאחרונה על ידי ivanaon; 08-01-2007 בשעה 18:14.
בקיצר....אתה קונה ספר והולך ל-Ivory Tower לקומה של הGUIDE שלך אתה הולך אל הGUIDE ןמבקש לחזק סקילים וזהו.............
ממי אני קונה את הספר!! אין אצלי בgm shop