כתבו שם כתבה על חלק מהסודות של התוכנית
מישהו יכול לסרוק ולשים פה?
תודה
כתבו שם כתבה על חלק מהסודות של התוכנית
מישהו יכול לסרוק ולשים פה?
תודה
|
אז ככה אין לי סורק אבל מה שכתוב שם בקצרה ,
זה שהמתמודדים לוקחים את הסלבריטאים ונפגשים איתם עוד לפני התוכנית בחדר מבודד..
חלק פשוט גרמו לסלבריטאים להגיד להם את מה שהם יחשבו עליו וכו' והם מראים כל מיני דברים שהיו..
בנוסף האלו מהחצי גמר שהיו יש להם איזה מורה לקוסמות ואני מצטט..
"לתוכנית חצי הגמר של היורד עלו שני מתמודדים ... אף אחד לא גילה לכם ששמחהם קוסמים. המורה שלהם לקוסמות היה אורי אשכנזי , קודם ותיק ומוערך, שהתפטר בשבוע שעבר מאגודת הקוסמים במחאס על שיתוף הפעולה שלה עם התוכנית." "כל מה שנראה בתוכנית כעל טבעי הוא לגמרי טבעי . זה הכל קסמים " אומר אשכנזי בכעס..
"יש בתקנון של אגודת הקוסמים כלל שלפיו אסור לקוסמים להציג את עצמם כבעלי כוחות על טבעיים והאגודה לא לקחה אחריות על השמירה של הכלל הזה.
קיצר כמו שחשבתי , הכל חרטות.. בכתבה סאבלימינאל מדבר שהוא כתב בגדול את מה שהוא אמר אחרי זה בתוכנית וכו' וכו' וכו'..
גם נמרוד הראל אמר שיש טריקים,אז מה? זה עדיין מבדר.
ג'וניור צודק
חחח
ולמי שרוצה לבדוק היכן הכתבה נמצאת אז היא נמצאת במוסף לשבת בידיעות אחרונות ביום שישי 15/12/06
ועמוד האמצאי של העיתון!תבה של שלושה דפים
לי אין דרך לסרוק את זה אבל י ששמר יכול למוא את זה
היום ב-19:30 בגיא פינס
אני מלך...אין לי ידיעות אחרונות(יש לי מעריב..)ולאחר התוכנית הראשונה כשהיו מצבים שדיברו על התוכנית
אמרתי לכולם ש100% זה שיתוף פעולה עם הסלבריטאים..ואין מצב שלא...נשבע שככה אמרתי חחח..
סתם חרטות,ידעתי מהרגע הראשון..הכל מבויים במטרה לצבור רייטינג וכסף....את נמרוד הראל אני אוהב יותר כי הוא מצהיר שאין במעשיו דברים על טבעיים(לאמא שלי יצא במקרה להיות בהופעה שלו והוא אמר שכל מה שהוא עושה זה משהו שנלמד כלומר ניתן ללמוד אותו..הוא לא יכול לספר היכן אבל זה משהו שלומדים...כך הוא אמר..)ובנוסף הוא עושה דברים יותר יפים ומעניינים.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
Yellow Slider צודק
היום הראו בהתחלה שהם נפגשו דווקא בטריקים של היום לא היה צריך להפגש או משהו במיוחד שימי
אז הכל חארטה אבל עדיין אף אחד לא הסביר לי איך הוא עשה את הדבר עם הברגים אולי הוא אמר לה
לסדר ככה יכול להיות.
נמרוד הראל שליייטטטטהה =]
אם הכפיות זה כל כך חרטאאאאאאאאאא
מי שראה את התוכנית אז הם שמו חומר כזה שאם משפפשים את הכפית היא מתעקמת
אייי איי כמה שאנשים התעקשו לחשוב שאורי גיילר אמיתי.
סתם פאג :|
Bring the Violence-