רק עכשיו התחלתי להיכנס לכושר ואני בן 15 ואני קצת שמנמנציק ורציתי לשאול למה אני לא מצליח לעשות שכיבות שמיכה כמו שצריך? אני עושה אותם עם ברכיים כי אני לא מצליח לעשות והמורה שלי בביתספר אומר לי שצריך להתאמן אבל אני לא מצליח, מה עושים????
רק עכשיו התחלתי להיכנס לכושר ואני בן 15 ואני קצת שמנמנציק ורציתי לשאול למה אני לא מצליח לעשות שכיבות שמיכה כמו שצריך? אני עושה אותם עם ברכיים כי אני לא מצליח לעשות והמורה שלי בביתספר אומר לי שצריך להתאמן אבל אני לא מצליח, מה עושים????
|
|
הייתי מציע לך לעשות את התרגיל הבא:
http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/WtBenchDip.html
הוא יעזור לחיזוק היד האחורית שלך וטיפה כתף גם (אתה לא חייב ספסל שני לרגליים וגם לא משקולת)
ולעשות גם חצי שכיבת שמיכה יעזור לך לעשות יותר =)
Bring the Violence-
אין מה לעשות אתה בעצמך אמרת שאתה רק עכשיו התלחלת להיכנס לכושר ואתה שמנמן.. יש מצב אתה עדיין לא מספיק בכושר והשרירים שלך לא מספיק חזקים... חחח אין פה הרבה מה לעשות חוץ מלהתאמן.. תעשה כל יום כמה שאתה יכול עד שתצליח אחי....
ו Dave Grohl הבאת לו ג'קסון- אני לא יודע עד כמה תרגיל לתלת ראשי ישפר לו את השכיבות שמיכה... שזה תרגיל שבעיקר עובד על חזה...
אבל תעשה בלי קשר אם אתה רוצה להיכנס לכושר ולהתחזק.. זה תרגיל טוב... רק תעשה אותו נכון..
ובתאחלס אין משהו מיוחד לעשות חוץ מפשוט להתאמן שוב ושוב על שכיבות שמיכה כדאי לשפר אותו
החזה רק מתכווץ אחי.
היד האחורית היא מה שגורמת לעלייה ולירידה ביחד עם הכתפיים.
תאכלס אבל לחזק את היד האחורית מן הסתם יעזור לו בתרגיל חזה. :|
זה כמו בשביל להצליח במתח אפשר גם לעשות תרגילים ליד קדמית![]()
Bring the Violence-
תעשה תרגלילם קלים עד שתוכל לעשות את השכיבות שמיחה ואלה
שכיבות שמיכה עם ידיים פתוחות מאוד הם יותר קלות אז תתחיל משם ותכנס...
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
פשוט מאוד..קצת מאמץ וזה הכול...
כול יום פשוט תעשה בסיבות ה 20 שכיבות שמיכה בהתחלה יהיה קשה אבל לאט לאט אתה בסוף תעשה את זה בלי בעיה...פשוט אין לך מסת שריר ואתה לא יכול לעלות את משקל הגוף שלך על ידי הידיים בדחיפה...
אז תתאמן קצת..
תתאמן קודם כל על כפיפות בטן אחר כך על שכיבות שמיכהה..
ככה נראלי..
חחחח אני לא כ''כ מבין בזהה אבל קצתת!!
--EdEn.Si--
חיפה חיפה חיפה אלופההה!!
אם אתה לא מבין אז למה אתה מגיב??
קיצר אחי תתאמן, תיכנס לכושר,
ועוד מעט תעשה כמה שכיבות סמיכה שאתה רוצה
שמיכה**!!!
--EdEn.Si--
חיפה חיפה חיפה אלופההה!!