אתם כולכם מוחאים וכו',
אבל לפי מה שהבנתי זה מה שקרה, תמיר נתן את הסיסמא שלו לחבר שלו, ותמיר אל תשקר..
אם היית אומר את האמת מההתחלה היית חוזר כבר מזמן,
אני לא יכול להסתכן כשיש קהילה בסכנה, הילד הזה שהייתה לו גישה שיחק בפאנל ראשיים!
אני צריך גישה של דקה כדי להרוס את הפורום לתמיד דרך הפאנל הראשיים.
אני לא מוכן לסכן את הפורום ככה, ביקשתי 10000 פעם לשים סיסמאות קשות ולהחליף סיסמא,
ואחרי זה אתה אומר שזה לא אשמתך שהוא "פרץ" לך ואחרי 10 דקות אתה בכלל אומר שזה בגלל ששמת את התאריך לידה שלך כסיסמא, וכו' וכו' וכו', אין לך עקביות , אתה עוד לא יודע לשקר
החבר הזה שלך ישב כבר כמה זמן על המשתמש, ואנחנו בדקנו IPים לפני שבכלל חשבנו על לעשות משהו, אף אחד לא הוריד מההשקעה שלך בפורום, אבל גם עם זה שהיו לך 20 אלף הודעות בקלות יכלו להמחק מיליון וחצי הודעות, אני יודע שאם זה היה קורה למנהל ראשי אחר, תמיר היה תומך
בהורדה שלו מניהול, אבל תמיר כנראה עדיין ילד קטן שלא מוכן להודות באמת, ולכן הוא עושה יותר מדי רעש ותופס יותר מדי תשומת לב.
וזה בולט מאוד תמיר, ולמה? כי פתחת אשכול שבו אמרת שאתה פורש נכון? ודקה לפני זה באיסיקיו כתבת לי הודעה אחרת לגמרי , "זה לא היה בכוונה וכו' וכו'" , כבר חשבתי לענות לך ברצינות, ואז ראיתי את האשכול המפגר הזה של הפרישה בכדי לתפוס צומי, לא יעזרו פה גם 1000 מחאות, ההחלטה כרגע סופית , אתה בנאדם לא עיקבי, קטן מאוד, ולא אחראי בכלל, ואדם כמוך לא יכול לנהל או להיות בעל גישות שיכולות לסכן קהילה כזאת , כבר קרו מקרים בעבר, ולא ניתן להם לחזור, אם באמת היית בוגר, לא היית פותח את האשכול הזה על מנת לתפוס תשומת לב, והיית בא ומדבר כמו בנאדם בוגר, אחראי שלוקח אחריות על המעשים שלו ולא מנסה להאשים אחרים העיקר לא להודות בטעות, אתה יודע הדבר הכי גדול שבנאדם יכול לעשות אחרי שהוא טעה, הוא להודות בטעות ולא לחפש את הדרך מילוט, וזאת הסיבה שכרגע אתה לא ראשי, לא זרקנו אותך לשום מקום ואתה מוזמן לבוא ולדבר איתי בכל שעה ובכל עת, זה הכל.