אולי לא רואים את זה אבל אני אחד המשתמשים שיחסית וותיק באטרף למרות שא ני לא מגיב הרבה אבל אני רואה מה קורה פה... הייתי מנהל הרבה זמן עד שפרשתי בגלל סיבות אישיות
הנהלה יקרה... זה לא לעניין... פתחו פורום אטרף בשביל מה? לעזור לאנשים... בשביל הכיף של אנשים שירגישו שהם חלק מהקהילה..יהנו יעשו כיף יהיה להם מה לעשות במחשב ובאינטרנט ויהיו להם קשרים וחברים וכל הדברים האלה..
אתם הרבה יותר מידי נוקשים... ראיתי את זה קורה הרבה זמן אבל השיא היה מה שקרה עם זום שהוא אחד המשתמשים האיכותיים וגם אחד האנשים הטובים.. על מה העיפו אותו? על זה שחבר שלו נכנס במשתמש שלו.. הוא טוען שהוא לא נתן את הסיסמא שלו ואני מאמין לו... אבל גם אם כן... אז מה? אז הוא נכנס לו למשתמש בטעות... הבן אדם הזה השקיע את הלב שלו במשך שנים.. על זה להעיף!?!!??!לא יאמן..
אם תשאלו אותי הפורום התדרדר בצורה משמעותית מאז ההחמרה הזאת..
זה פורום לא בית כלא! אנשים באים לפה כדי להנות... לא כדי לקבל עוד 483748 חוקים מפגרים על אצמם...
צודקים צריך חוקים אבל זה דברים שאי אפשר להתפשר עליהם... להגיד.. אחי אל תעשה את זה כי ככה וככה
חברה אז אני אומר את זה חד וחלק... הנהלה זה לא לעניין מה שאתם עושים! אני חושב שהמשתמשים צריכים לדרוש שינוי בעיניין הזה ולעמוד עליה... אפילו לעשות דברים בשביל זה אפילו לא להגיב פה כמה זמן עד שישנו את המדניות...אני מתכוון להתחיל לעשות את זה מי שרוצה שיצטרף אלי..ואללה נראה לי פה עם הפורום אני אהיה לבד.. וכולם ישימו ז** למה דיבורים זה הכל טוב פה אבל מעשים שווים לת** אני רוצה לראות מי מצטרף אלי ומבחינתי גם תעיפו אותי למרות שזה יהיה ממש עלוב