צריך עזרה: נותנים לי לא להתגייס לצבא בגלל בעיה בריאותית, כדאי לא ללכת אולי להילחם בזה?
אני לא יודע מה לעשות.
צריך עזרה: נותנים לי לא להתגייס לצבא בגלל בעיה בריאותית, כדאי לא ללכת אולי להילחם בזה?
אני לא יודע מה לעשות.
|
|
זה הכל תלוי בך ובמה שאתה רוצה או מוכן לעשות בשביל להתגייס..
מבחינת ההתגייסות לתפקיד לימודי למשל בצבא זה יוצא יותר משתלם כי אתה לומד בלי לשלם כסף מהכיס וגם אתה משיג ניסיון.. ואם נגיד אתה לא מתגייס אז זה בעיה אצלך שתצטרך לשלם בשביל ללמוד ולצבור ניסיון לבד.
אם זה לא הכיוון שלך והכיוון שלך הוא יותר אני לא הולך ללמוד אחרי הבית ספר אלא הולך לזיין פלשתינאים אז תנסה להתגייס וזה..
או שאולי פשוט בא לך לא לעשות כלום ככה כמה שנים וזה יוצא אותו דבר כמו שהיית ג'ובניק.
בדבר כזה אין לי ממש מה לייעץ לך זה החלטה שלך
אם לא נותנים לך להתגייס מסיבה פליעלית אין לך שום צורך בלהתגייס כי חוץ מגובניק שיושב שק"ל לא תקבל כלום...
אם זה ס\יבה בריתאותית לדוגמא מחלה כרונית אתה יכול לנסות (כיום ישנם תפקידים כמו פקחי טיסה המיועדים לבעלי פרופיל 45 בלבד)
ואם זו סיבה נפשית אותו דבר כמו הסיבה הפלילית
אתה יכול להתנדב או משהו לא?...יש לי ילדה בכיתה שיש לה פרופיל 21 בגלל מצב בריאותי והיא מתנדבת שנה..
צריך לדעת מה יש לך - מה אתה רוצה לעשות ומה הראש שלך חושב .
השאלה זה מה אתה באמת חושב בראש .. אתה מוכן להשקיע ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת