שיקאגו ברס-ניו אורלינס סיינטס, גמר הNFC
22:00 בלילה, METV.
הברס, אם מאזן נפלא של 13-3, וניצחון בהארכה על סיאטל 27-24, יארחו את הגמר.
הברס מגיעים עם הגנה נפלאה שמובלת ע"י אולרייך הנפלא, יש לה את דווין הסטר המחזיר בעיטות הטוב בליגה.
ויש לה התקפה עם פוטנציאל לא רע בכלל, אבל לא יציבה בגרוש שמונהגת ע"י רקסי הכלבלב גרוסמן, שחקן שקל מאוד להוציא לו את הביטחון.
מצד שני, המאמי הלאומית של ארה"ב ניו אורלינס, אחרי קתרינה ואיבוד הדום המיתלוגי שלהם, הסיינטס חזרו השנה למגרש ובעזרת דרו בריס הנפלא רג'י בוש הרוקי המפלצתי ודוס מקאליסטר מובילים את אחת ההתקפות המגוונות בליגה.
משחק שקשה לחיזוי, איך ניו אורלינס תסתדר מחוץ לדום הסגור ובמגרש הקר של שיקאגו? ובכלל איזה שיקאגו נקבל, את ההגנה הנפלאה של חצי העונה הראשון וגורסמן שלא עשה טעויות, או את ההגנה הבינונית של שבוע שעבר מול סיאטל ואת גרוסמן של העונה הרגילה וה0 קוורטרבק רייטינג.
אני בכל זאת מהמר על ניו אורלינס.
ולמשחק הבאמת חשוב. גמר הAFC.
1:30 בלילה, METV וESPN משדרות את בריידי VS מאנינג.
דאנג'י VS בליצ'ק
ווינטארי מול האקסית
הפטריוטס מול הקולטס.
חסר לספר על ההיסטוריה? מאנינג הQB הכי טוב של העונה הרגילה של התקופה הזאת, בריידי הQB הכי טוב בפלייאוף בתקופה הזאת, ווינטארי הבועט של הפטריוטס כל כך הרבה שנים וכ"כ הרבה בעיטות קלאץ' עבר ליריבה השנואה הקולטס.
הפטריוטס אלופי 2001,2003,2004 ניצחו את הקולטס בעונת 2003 וא"כ בגמר הAFC, אחר כך בחצי הגמר ב2004, הקוטלס שניצחו פעמיים בניו אינגלנד בשנתיים האחרונות בעונה הרגילה.
הקולטס, עם התקפה מתקתקת, עם מאנינג ווין האריסון קלארק ואדאי, עם הגנה לא רעה שמשתפרת ממשחק למשחק.
מול בריידי שעושה המון מכלום, עם הגנה קשוחה ועם מאמן גאון.
המשחק הכי קשה להמר, פשוט בלתי אפשרי, האם בריידי ימשיך להיות בריידי ומאנינג ימשיך להיות מאנינג.
או שמאנינג סוף סוף יתן משחק גדול מול הנמיסיס יגיע לסופרבול ויוכל להחשב כאחד הגדולים.
אני מהמר על הקולטס, כי אני לא יכול להמר נגדם.
תכינו את הקפה, שינה לא יהיה הרבה בראשון.

ציטוט ההודעה