מה זה נקודות מה הם עוזרות לי ואיך אני משיג אותם ..
בעזרת נקודות אתה יכול להשתתף בהימורים ולקנות דברים בעשינו עסק. כשאתה מגיע ל150 הודעות אתה מקבל 50 נקודות.
נכתב במקור על ידי Alcoholic בעזרת נקודות אתה יכול להשתתף בהימורים ולקנות דברים בעשינו עסק. כשאתה מגיע ל150 הודעות אתה מקבל 50 נקודות. בטח בטח.. אז איפה ה50 נקודות שלי?? מזמן עברתי את ה 150 הודעות..
להימורים ליגת האלופות : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591
אההה תודה אח שלי ..
נכתב במקור על ידי skiper! בטח בטח.. אז איפה ה50 נקודות שלי?? מזמן עברתי את ה 150 הודעות.. אז תבקש שיביאו לך =\
נכתב במקור על ידי Alcoholic אז תבקש שיביאו לך =\ כבר ביקשתי.. וצריכים להעביר לי 995 נקודות כי המשתמש 321654 עבד עליי.. והמנהלים לא עושים כלום..
נכתב במקור על ידי skiper! כבר ביקשתי.. וצריכים להעביר לי 995 נקודות כי המשתמש 321654 עבד עליי.. והמנהלים לא עושים כלום.. תחכה שיעדכנו לך, ואם 321654 עבד עלייך בכותלי הפורום אז אתה יכול להתלונן.
נכתב במקור על ידי Alcoholic תחכה שיעדכנו לך, ואם 321654 עבד עלייך בכותלי הפורום אז אתה יכול להתלונן. כבר התוננתי פה ובפורום עשינו עסק ועדין לא עושים כלום..
לא מתלוננים בעשינו עסק מתלוננים פה בפורום הזה ...במשוב
לשעבר DesertWind ...
נכתב במקור על ידי DesertWind לא מתלוננים בעשינו עסק מתלוננים פה בפורום הזה ...במשוב על בעיות כאלה,דווקא כן מתלוננים בעשינו עסק.
נערך לאחרונה על ידי Alcoholic; 24-01-2007 בשעה 19:37.
חוקי הפורום