יש לציין שהכבוד היה אמור להיות של המאמן הטוב בNBA ומאמנה של דאלאס, אייברי ג'ונסון, אבל הוא לא יכול בגלל שהוא אימן שנה שעברה.
כל הכבוד לאייברי.
יש לציין שהכבוד היה אמור להיות של המאמן הטוב בNBA ומאמנה של דאלאס, אייברי ג'ונסון, אבל הוא לא יכול בגלל שהוא אימן שנה שעברה.
כל הכבוד לאייברי.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
|
|
אכן הכבוד היה אמור להיות של אייברי התותח , אבל מה לעשות החיים קשים ..
בהצלחה גם לדאנתוני נקווה שיעשה תבחירות הנכונות לספסל ! [מלו , הווארד וכו']
נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 26-01-2007 בשעה 00:44.
מגיע לו כל הכבוד...
ומי שבוכר שהוא לקח את מכבי עם וארזה בשלשת ניצחון...מאמן מדהים ושחקן עוד יותר.
מזל טוב שיהיה לו .. חבל שהמציאו חוק שאסור פעמיים ברצף כאילו אייברי אשם שהוא מנצח ...
עדן זה לא הוא בוחר זה כל המאמנים .. נקווה שיבחרו למי שמגיע באמת ולא איזה אפסים רק בגלל שהם הביאו פעם הטבעה יפה ....
Indianapolis colts Champions!!!
פורסמו החמישיות לאול סטאר...
מערב:
סנטר- יאו מינג (לא ישחק בגלל פציעה)
פורוורד- טים דאנקן
פורוורד- קווין גארנט
גארד-טרייסי מגריידי
גארד- קובי בראינט
מזרח:
סנטר- שאקיל אוניל
פורוורד- כריס בוש
פורוורד- לברון ג'יימס
גארד -גילברט ארינאס
גארד- דווין ווייד
AI לא יהיה אחרי הרבה זמן, נקווה שדאנטוני ייבחר אותו לספסל.
גם דירק נוביצקי וסטיב נאש לא נבחרו די מוזר וגם כרמלו הקלע המוביל אחד השחקנים הכי טובים
בליגה עדיין לא נכנס לחמיישיה.
מה מגריידי עשה השנה שנאש לא עשה? :|
ואיך דאנקן פותח ודירק לא?!
ושאק!? כמו שאמרו להווארד מגיע הרבה יותר
רק מוכיח שכל האול סטאר זה רק תחרות פופולריות..
מקווה שזה יהיה כמו שנה שעברה שגם השחקני ספסל יקבלו הרבה דקות.
נערך לאחרונה על ידי BarX; 26-01-2007 בשעה 14:14.
אול סטאר זה שואו בשביל האוהדים, אף אחד לא מתייחס למשחק הזה ברצינות.
נכון אול-סטאר זה שואו ואני רוצה לראות בתוכו את וינס קרטר שיודע לעשות שואו מכל שחקן בחמישייה,חסרים הרבה שחקנים ברשימה הזאת שיותר מתאימים למשחק.
די כבר עם השואו הזה קארטר רוצה להיות באול סטאר שילך לתחרות הטבעות .. עם כדורסל היה רק הטבעות אז קארטר ואיגדאולה היו השחקנים הטובים .. אבל מה לעשות שזה לא ... אז אין שום סיבה שהמשחק שבו משחקים כל "הכוכבים" בליגה הטובה בעולם יהיו שם רק בגלל שנתנו כמה דאנקים ... או שיש להם יחסי ציבור מדהימים ... נכון זה אמור להיות משחק מהנה אבל עם השחקנים הטובים ביותר באותה עונה ולא משנה עם לשחקן קוראים אלן אייברסון או ג'וש הווארד .. כי עם אין לך פה גדול או שאתה לא מרשה לעצמך לעשות שטויות (שאקיל אוניל) אז לפי זה אתה לא שחקן .. ופה בא הרעיון שהם חייבים לעשות פעם אחת לעשות משחק ארצות הברית נגד שאר העולם ואז נראה העם להטביע כמו מטורפים טוב יותר או לשחק חכם כמו נאש ונוביצקי ..
וכל תגובה פה נקווה שיקחו את מלו לשחק למרות שברבע מהמשחקים הוא לא שיחק אייברסון שגם ישב בחוץ שנימאס לו מפילי .. שאק שיושב ונח לפלאוף מרוב שהמזרח עלוב כזה כי הייתי נותן המון כדי לא לראות את מיאמי בפלאוף ... הצדק היחיד שיצא שאדון קארטר ישב בחוץ וארינאס ישחק הוא עקף אותו בקושי ...
בקיצור אני מקווה שהמאמנים יבחרו את מי שצריך כי אני לא מתכוון לבזבז שעות שינה על משחק מגעיל ומשעמם ..
Indianapolis colts Champions!!!
אני מאוד שמח שארינס נכנס וקרטר עף, כל כך מגיע לו.
במערב זה דיי בדיחה, נאש במקום טי מאק ומלו ונוביצקי במקום KG ודאנקן היה משקף בהחלט.
במזרח סביר, חוץ מהבדיחה של שאק במקום דוויט האוורד.
אני מקווה שיעשו עבודה טובה במחליפים, במערב נאש כרמלו האוורד אמרה(כנראה יפתח במקום יאו) בטח גם בוזר ודרון ווליאמס.
במזרח דוויט האוורד,ג'רמיין אוניל כנראה,מייקל רד
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!