אם נשארו צלקות קטנות של אקנה אחרי תקופה של 6 שנים,האם ישנן דרכות ללא כירורגיה לטפל בזה?
אם נשארו צלקות קטנות של אקנה אחרי תקופה של 6 שנים,האם ישנן דרכות ללא כירורגיה לטפל בזה?
|
|
ישנו טיפול. אך הטיפול הוא פלסטי.
לא בהכרך כירורגי..
כיום נכנס חומר חדש בשם רדיאס
הוא מחזיק בממוצע שנתים.. והוא נעשה באמצעות הזרקות... ולא בפעולה כירורגית..
מידע עליו ניתן למצוא פה:
http://www.yofi.co.il/article.asp?id...263&cat_id=131
ואתה יכול כיום לפנות לכל פלסטיקאי ולבדוק את דרכי הטיפול האפשריים..
ומה הכי טוב והכי משתלם.. ויחזיק הכי הרבה זמן.
יכול להיות שיש אפילו משחה שמורידה קצת צלקות..
אבל אני לא סגור על זה.
פנה לפלסטיקאי.
תנסה דרך קופת החולים ותברר מידע בנושא.
לשאול עדין לא עולה כסף...=]
בהצלחה
מממ שמע
כיום אין ממש פריצת דרך כלשהי בטיפול צלקות מאקנה.. בין אן הן עמוקות ובין אם הן קצתש טחיות..
יש כמה דבריםש אפשר לעשות..
יש לעשות פילינג במכון , שזה עושים לך לייזר על הפנים.. ממש צורבים לך את העור.. אתה תיהיה אדום עם כוויות קרששות על הפנים.. ככה העור שלך מתקלף.. ונוצר עור חדש חלק.. זה הליך די מסוכן שיש בו סיכון כלשהו.. זה אשכרה צורבים לך את הפנים עם מכשיר לייזר מיוחד..
וההחלמה ממנו היא בערך 4-5 חודשים וכל התקופה הזאתי הפנים שלך אדומות כמו עגבנייה סגולות.. ומתקלפות
ומה שכן
יש לעשות פילינג אצל קוסמטיקאית שזה אניע שוה גם.. זה מטשטש חבל על הזמן.. זה באמת טוב.. עושיןם ככה פעם בשבועיים - חודש במשך השנה
ובסופו של דבר זה מטשטש אותן הרבה פחות.. אומנם לא לגמרה אבל עדיין
לי יש צלקות ממש קטנות אבל הן מציקוצת לי.. וזהו יהיה טוב ברקיץ אחיאל תתבאס
כנס לאתר הזה :
http://www.iskin.co.il
אתר מעולה תסתכל שמה
תודה
יש משחה אני צריך לבדוק בשבילך איך קוראים לה...והיא מעלימה צלקות בעקרון...אבל אני לא יודע אם זה יעזור לך כבר כי זה לרוב הפעמים צלקות חדשות שרק החלימו...אני לא יודע אם זה יעלים צלקות שאצלך כבר לאורך זמן...אני יבדוק
מעצב גראפי לכל מטרה.
משחה נגד צלקות ??
אני זהveemanבמשתמש חדשבקרוב יחזירו לי את המשתמש המקורי
לא צריך הזרקות ולא התערבות כירורגית
יש היום תרופה חדשה שברח ל יהשם שלה אבל כל רופא עור יודע..
תרופה ג'ילית שאתה מורח אותה על הצלקת ותוך כמה זמן הצלקת נעלמת, זה פועל ביעלות לצלקות של עד 8 שנים כמובן שלא כל צלקת תעלם אבל זה עוזר בהחלט.