פליקס מגאת שהוביל את באיירן מינכן ל-2 אליפויות רצופות פוטר מתפקידו בעקבות חוסר ההצלחה בליגה.
אוטמר היצפלד שהוביל את באיירן לזכייה בליגת האלופות חוזר לקדנציה שנייה במועדון.
הפיטורים הללו מאוד מפתיעים.
אני אישית דיי בשוק.
אתם?
פליקס מגאת שהוביל את באיירן מינכן ל-2 אליפויות רצופות פוטר מתפקידו בעקבות חוסר ההצלחה בליגה.
אוטמר היצפלד שהוביל את באיירן לזכייה בליגת האלופות חוזר לקדנציה שנייה במועדון.
הפיטורים הללו מאוד מפתיעים.
אני אישית דיי בשוק.
אתם?
|
|
מסכן מגאת,אני שונא את הפרצוף נאצי של היצפלד.
היצפלד הוא מאמן די טובש הביא את באיירן להמון תארים... אני חושב שהפיטורים צודקים כי מועדון כמו באיירן לא יכול להרשות לעצמו ירידות והוא צריך להשיאר כל הזמן למעלה.
הממ.. ורדר ברמן אהבת חיי אמרתי?
חבל \=
אפשר לחשוב לכל קבוצה יש תקופה קטנה שהיא לא בשיא הכושר, זה לא אומר שצריך להעיף את המאמן
אמת, זה שבאיירן מקום 4, זה אומר שצריך להעיף את מגאת? אחרי 2 דאבלים רצופים?
זאת אולי אשמתם של השחקנים במצבם, לא של מגאת, זה בטוח. מה כבר יכול להיות בו גרוע משנה שעברה? הוא המאמן, לא אחד השחקנים.
חבל בכל מקרה, במשחק הראשון של המאמן החדש הוא ינצח, ומי שם הם יתחילו עוד יותר לרדת בטבלה.
טעות לפטר אותו..
מאמן שלוקח דאבל בגרמניה זה אומר המון..
זה שהקבוצה לא קורעת את הליגה כמו בשנים האחרונות..
זו לא סיבה להחליף מאמן..
טעות..
היצפלד ובאיירן זה שילוב מעולה,הקבוצה הייתה אחת החזקות באירופה בשנים איתו,הוא יותר טוב ויותר מנוסה ממגאת' זה ברור.. אני מאמין שכבר במשחקים הבאים נראה שינוי גדול במשחק של באיירן.. הוא יידע לייצב את ההגנה ולבנות משהו יותר מאוזן בבאירן.. צעד מעולה של באירן
שמעו יכול להיות שזו טעות של ההנהלה כמו שאתם אומרים..
גם עזיבת באלאק, פרישתו של דייסלר, השמועות שרצות על העברת הארגרביס למנצ'סטר יונייטד ועוד כמה סיבות הן סיבות שמשפיעות על קבוצה..
אבל יכול להיות שזה תלוי במגאת'.
מה שאני לא מבין זה איך באיירן מרשה לעצמה לפטר מאמן שאימן אותה למעלה משנתיים, דווקא שבועיים לפני המשחק בצ'מפיונס נגד ריאל מדריד.איך?!
מגאת היה טוב חבל...