שמעתי ברדיו שיש שמועות ש-א', הנאנסת ע"י נשיא המדינה משה קצב, אולי אחותו של חיים רביבו.
הייתי קצת בשוק..
מה אתם חושבים על זה?
|
|
לא נראה לי הגיוני ..
Keep the blue side up.i
לרביבו יש בכלל אחות?
כל המתלוננות האלה הן ______ שיש רק כסף בראש שלהן
והרבה מהבנות הן כאלה
אישית ביום שישי אחד עצרו את אחד החברים שלי בגלל ___ כזאת אחת שרצתה נקמה או משהו ובכתה לשוטרים
אחרי זה עשו לה בדיקת DNA ( 96 שעות , לצערי היא גם הייתה טיפשה ולא ידעה מזה)
ורשמו לה איזה תיק קטן של נוער ( תיק ראשון)
אני אתפלא אם מישהו ירצה להעסיק נשים עם כל ההפליות המתקנות שעושים להם ...
(זה גם הסיבה למה המשכורת שלהן באותה עבודה נמוכה יותר)
עכשיו אחרי קצב ורמון זה ירד עוד יותר
ICQ 252263330
תסתמו ת'פה יא בני זונות הן לא שרמוטות ולא שום דבר
אל תכפישו סתם
זאת שרמון נישק בכוח זו בחורה חזקה עם אופי להפך בכלל ממה שעשו ממנה
היא קצינה..
וכולכם על הזין שלה עובדה שהיא זכתה במשפט..הוא נישק אותה בכוח עם היד
לפי התמונות ממש לא נראה לי שהוא נישק בכוח
ואל תקלל ...
כשתגיע לגיל שתוכל לפלרטט עם בנות בלי להיות כולך אדום כבר תראה עד כמה הן יכולות להיות משוגעות בקטע הזה.
נ.ב זאת הבעייה בידיוק שהשטויות שהיא פלטה מהפה שלה בשביל רווח אישי ( הרי איזה רווח היא תקבל מלהאשים את שר המשפטים או הנשיא? לא מובן הא?) לעומת כל הראיות או חוסר הראיות במקרה השני ומבקבלים את זה כאילו כלום
ומקרה אחר שהיה בצבא שמתנדבת הטרידה חיילים מינית ועל רקע עדתי שיחררו אותה כי זה היה "סתם בדיחה"
נערך לאחרונה על ידי KOLT; 01-02-2007 בשעה 15:29.
ICQ 252263330
גם אני שמעתי על זה
אתה מדבר שטויות... זאתי עם רמון רצתה להצטלם עם רמון במסדרון של הכנסת, והוא אמר לה עזבי
בוא ניכנס לחדר שבו מישהו יצלם אותנו.. טוב אז הם התחבקו כזה, אתה יודע בתמונות נותנים ידיים
כזה גב אל גב, והפסיכי משך אותה חזק, ואחרי שצילמו אותם, תפס לה את הפה ודפק לה נשיקה..
עכשיו אם אתה חושב שזה כלום מצבך חמור ביותר, כי אם היו עושים את זה למישהו מהמשפחה שלך היית
רואה את הדברים אחרת, אז כל אחד יעבור ידביק נשיקה למישהי, יהפוף לבני סלע, פתרנו בעיות..
לגבי קצב עוד יותר גרוע.. הוא אנס.. הוא צריך לשבת בכלא להרבה שנים עם הוא יצא מואשם באונס..
ושמה זה 4 מתלוננות ולא 1.. אז אין בכלל על מה לדבר, כולו שקרים, בן אדם מגעיל, וצריך לשבת המון
זמן בכלא, פשוט בושה שיש לנו בכלל נשיא כזה
מזה משנה אם היא אחות של רביבו או לא..!?
אתה אומר שהיית בשוק,למה? זה הופך אותה למשהו מיוחד? זה שאח שלה מפורסם? ה הופך את מה שקצב עשה לחמור או יותר או חמור פחות? שטויות..
זו שנאנסה ע"י קצב היא אחותו של רביבו ועתי על זה ממזמן!!!!!!!1