מרכיבים


20 כנפיים
500 ג’ פסטה טגליוליני
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס דק
מלח גרוס דק
2 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
4 כפות שטוחות פפריקה מתוקה




אופן ההכנה


מרתיחים סיר של סולתם ומוסיפים את הכנפיים וממשיכים להרתיח,
שופכים את המים ושמים חדשים ואז מרתיחים עם כורכום במשך 35 דקות,מסננים ומשאירים את הנוזלים בסיר,מצננים.
חותכים את הבשר לחלקים קטנים ומטגנים את הבצלים ומוסיפים לאחר 3 דקות את הבשר
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים כ 15 דקות.
מכינים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ומוסיפים לבולונז ומערבבים היטב