יש לי ב 11.2
יש איזה משהו שחשוב שאני אדע למבחנים?
מונחי ים או דברים כאלו ואחרים? אני יודע שאבי פה חתם וויתור, אז תגלה לי מה כדאי לדעת
יש לי ב 11.2
יש איזה משהו שחשוב שאני אדע למבחנים?
מונחי ים או דברים כאלו ואחרים? אני יודע שאבי פה חתם וויתור, אז תגלה לי מה כדאי לדעת
|
|
תשמע אני לא מכיר אף אחד שקיבל לשם, אבל מי מה שאני יודע, זה קשה מאוד וגם אתה עושה מלא מבחנים פסיכומטרים :|
אתה לא מחדש לי :/
כנראה שלא ממש הבנת אבל לא משנה, מצאתי מה שחיפשתי
לא אל תנעל
יהיו לך הרבה הרבה מושגי ים אין טעכם ללמוד כי יש כל כך הרבה וזה גם לא כל כך משנה אם אתה לא יודע אין מבחנים באנגלית יש מבחנים על חוקי פיזיקה בסיסית וכמובן שאלון 300
איך אני יודע? אני הייתי שם
אם אתה צריך עוד עזרה .. תגיד לי
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מצאתי את כל מונחי ים באתר של חיל הים וגם אבא שלי לימד אותי אחרים שלא רשום שם, לוחם שייטת![]()
בן כמה אבא שלך ?
הוא העביר גיבושים גדנעות? ?
=\
קיצר חובלים זה לא קל כי יש להם 6 גיבושים בשנה והם מקבלים המון מלש"בים
מיום סיירות אז הם דורשים רמה גבוהה מאוד מאלה שבאים מיום סיירות , אם אתה מאותר לחובלים צד (זא אין לך יום סיירות אבל עדין מתאים לחובלים) הם דורשים רמה נמוכה יותר מאשר אלה שבאים מיום סיירות .
=\
הרבה מושגי ים פיזיקה והיגיון : ]
slickskter@gmail.com
ידע אישי, פיסיקה, מונחי ים, שאלון 300, מוטיבציה, מנהיגות.
תנסה להראות שם מנהיגות אם מכניסים אותך לפסיכולוג, תעלה רעיונות, תדבר הרבה שישימו לב אלייך ומה שלא תעשה תגיד להם שאתה רוצה חובלים רק חובלים ולא שום דבר אחר.