מה שלא צריך לראות
לפי תצוגת הקיץ של לי קופר מוטב לחברה לחזור להתמקד בג'ינס. ניראה שגם בנות העשרה יפהקו למראה הבגדים, אם לא פחות מזה
נכון ששנות ה-80 היו מקור השראה לאופנה השנה, אבל למה לקחת מהן דווקא את החותלות והניטים? בלי קופר חושבים אחרת. בתצוגה שהתקיימה השבוע במועדון ויסקי-א-גוגו בתל אביב הציגו מעצבי החברה הישראליים את החזון שלהם בכל הנוגע לאופנת נשים וגברים לקיץ הקרוב, הנאמן לדבריהם לרוח לי קופר העולמית. המחזה לא היה מלבב, בלשון המעטה. דומה שאפילו קהל בנות העשרה הנאמן של החברה היה מפהק למראה הבגדים, אם לא מביע שאט נפש.
"מותג האופנה הבריטי", אמר בגאווה מנכ"ל החברה גידי גולדפינגר לפני תחילתה של התצוגה, ":משיק בראשונה קו אופנה מיוחד לקיץ". למראה הבגדים והמראה הזול לא ברור על מה גאוותו. האם על חולצות הטי החושפניות בעלות המראה הזול (למרות השימוש בבדי ג'רסי דקים, סריגי כותנה ועוד), על המכנסונים הקצרצרים, שאפילו על הדוגמניות נראו רע וחשפו את כל מה שלא צריך לראות, או אולי על האביזרים המגוחכים שעיטרו את הדוגמנים והדוגמניות - החגורות, השרשרות וצמידי הניטים.
שיא הטעם הרע
הדוגמנים עלו על המסלול, בעיניים מאופרות באיפור שחור כבד וריקות מהבעה במכוון, בניסיון לשוות להם מראה אפל. הגברים עטורי צמידי ניטים ושרשרות שנתלו על המכנסיים שלהם, כובעים שונים ומשונים לראשיהם, והדוגמניות בחולצות חושפניות (לפחות הבטן היתה מכוסה) ובמכנסי סקיני צמודים עד חנק.
התלבושות חזרו על עצמן לעייפה: השרשרות, החולצות חשופות הגב או עמוקות המחשוף, ואצל הגברים התיפורים הגסים, הקרעים, הפאצ'ים, השטיפות. לשיא הטעם הרע של הסטיילינג הגיעו נעלי האולסטר שננעלו בתוך סנדלי סטילטו עדינים בשילוב חותלות שנכרכו סביב הקרסול.
עם זאת, לי קופר היא אופציה מצוינת לצעירות שרוצות ג'ינס אופנתי בלי להשקיע במותג יקר מדי. הג'ינס של החברה יפים, מעודכנים על פי צו האופנה האחרון, ובקולקציה הנוכחית הם אפילו מעט גבוהים יותר במותן (גם אם הגזרה עדיין נמוכה). יש הרבה פחות קרעים, המראה הכללי נקי יותר, התיפורים טובים והכחול הכהה מוצלח ממש. חבל שלא התמקדו בחברה במה שהם יודעים לעשות טוב במקום לעשות חיקוי זול למראה זול.
בגדים ממש לא משהו :\,
מה דעתכם עליהם?

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.

בובית יש רק אחת