|
|
כוס אמא של המדינה ?
כוס אמא של מי שחושב שהיא לא רואיה מספיק .
ואני ממש לא אחד שמקלל .. :\ אני מחכה יותר ממך שתעוף מפה :\ איכס איזה אזרח ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
תגיד לי אתה לא מתבייש? יש פה לא מעט ואני אחד מהם שבעוד חצי שנה צריכים לשמור עליך....
אולי המדינה בכלל לא שווה אחד כמוך.... ואולי אתה פה המסריח.... לך תלמד קצת מורשת....
בושה למדינה אחד כמוך....
אתה חושב שבמקום אחר יהיה לך יותר טוב? בקשה תלך....
רק אל תחזור בבכי אח"כ ולא תיפול שום פצצת אטום וכן אנחנו כן נסתדר עם הטילי חץ האלו ועם מה שיש....
תתבייש....
אני קורא שוב ושוב את ההודעה ואני פשוט בהלם ...
אז תדע לך שאנשים כמוך הייתי מוריד להם את האזרחות עוד לפני שהם חושבים על עזיבה אמיתית :\
עדיף שתשמור את המחשבות שלך לעצמך , אני פשוט בהלם מאנשים פה :/
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שמעו אני לא מסכים שמדינת ישראל זה חרא, המדינה עצמה והמקום הוא טוב... אבל מבחינת ארגון.. כלומר ממשלה.. בואו נגיד שאנחנו לא במצב טוב בלשון המעטה
ורק שתדעו גם אני הולך לשמור עליכם עוד חצי שנה והצבא לא נראה כזה מקום נחמד מפה... ובמיוחד אחרי מה שהיה בקיץ האחרון
אז לדעתי מדינת ישראל חשובה והיא מקום טוב אבל לא טוב כמו שהוא יכול היה להיות ויש הרבה מקום לשיפור וללמוד מארצות אחרות
צודק ב 100%
1) לא.
2) חח גם אני הולך לצבא לשמור עליך .. ו.. ?
3) למה שאני אחזור בבכי ? למה שאני אחזור בכלל ?
4) נחיה ונראה.. (אם נחיה אחרי זה..חח =])
?
חחחחחח.. אם אתה אומר.. אתה יכול לנסות =]
ו Baby King חחחחח וואי איזה בדיחה קורעת.. רדבול ולעוף פשש וואלה הרגת אותי מצחוק בדיחה יפה.. (פחחחחחחחחחח) יא צוציק אתה כולה בן 14 וחושב את עצמך בעננים.. אני בן 18 ואני זה שיצטרך לשמור על התחת השמן שלך שכל היום יושב על המחשב על הפורום הזה חושב את עצמו עבריין מקלדת בעננים פחחח אז יאללה שב שב בשקט ואל תגיב פה יותר.. עשה טובה לאנושות
מה נפתחת עליו
עוד ג'ובניק ..
החץ הזה קטיושות וקסאמים לא עוצר..
עכשיו הממשלה הדפוקה הזאת משקיע כסף במערכת מיגון נגד קסאמים וקטיושות
זאת אומרת טיל שעולה הרבה כסף צריך ליירת צינור מעופף מסכן
במקום לתקוף את המשגרים המשללה מחליטה להתגונן.. החלטה דפוקה
והחץ טוב לאיום האירני אבל לאיום העכשוי הוא לא עושה כלום