גם שנה הבאה היא תהיה ביורוליג? כי הבנתי שכן שהם חתמו שהם יהיו שם ארבע שנים ברצף משהו כזה אם אני טועה שמישהו יגיד בבקשה
גם שנה הבאה היא תהיה ביורוליג? כי הבנתי שכן שהם חתמו שהם יהיו שם ארבע שנים ברצף משהו כזה אם אני טועה שמישהו יגיד בבקשה
|
|
כע..מכבי ת"א גם אם היא לא תיקח אליפות היא תיהיה ביורוליג.
היורוליג לקחו בחשבון שיכול להיות עונה שקבוצה תגנוב את האליפות ועם כל הכבוד יורוליג בלי מכבי ביציע יהיו 10 אנשים כולל 4 מוכרי גדליה וצוות מקצועי מורחק.
חוץ מזה,זה לא ממש אמור להפריע לליגה כי במילא אין אף אולם בארץ שיכול לעמוד בקיטריונים של היורוליג חוץ מיד אליהו(נוקיה).
בעע זה אידיוטי הם צריכים לקבל קבוצות לפי היכולת המקצועית שלהם ולא לפי השיווק כי אם למשל הפועל ירושלים או קבוצה אחרת פה תגנוב את האליפות אז יגיע להם לשחק ביורוליג ואני אוהד את מכבי תל אביב אבל השנה הם לא דומים לכלום הם גרועים והם לא יגיעו לפיינל פור
למרות הכל מכבי תיקח העונה אליפות, מתי י-ם ניצחה את מכבי בפעם האחרונה?
לא מבין למה מתלהבים מהגביע... בי-ם שוכחים שהם ניצחו את בני השרון
תראו יורוליג רוצים להיות הליגת אלופות של הכדורגל אבל הם לא .. יש שם קבוצות שלא רק מכבי שחתמו על חוזים ולמרות שהם כבר לא שווים כלום כמו לובליאנה לדוגמא והם עדיין משחקים ביורוליג שלמרות שביורוקאפ הם לא היו מגיעים לכלום .. ויורליג בלי מכבי לא יהיה אין לי בעיה שיוסיפו את ירושלים ... ולגבי משחק אליפות למכבי יש מזל שזה רק משחק אחד כי איך שהם נראים אולי יכנסו כמה פוקסים והם יהיו אלופים כי בסדרה החוסר יכולת שלהם הייתה בא לביטוי ..
Indianapolis colts Champions!!!
כן למכבי יש חוזה ביורוליג..
כמו שיש לירושלים ביול"ב..
קופמן היה צוחק לך בפנים :\
זה שמכבי מפסידים פעמיים בשנה לקבוצה ישראלית
זה הופך אותם לקבוצה פחות טובה מירושלים ?
גם אם תשחק רק עם ביינום הלפרין ביופורד ופליקס עדיין מכבי יהיו יותר טובים מהפועל
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."