יש לי כמה חברים שחושבים את עצמם מבינים גדולים וכל זה אז הם אומרים לא לאכול את הצהוב בביצים ואני לא יודע אם להאמין להם אז אני שואל זה נכון או לא נכון ואם לא אז למה לא לאכול את הצהוב?
יש לי כמה חברים שחושבים את עצמם מבינים גדולים וכל זה אז הם אומרים לא לאכול את הצהוב בביצים ואני לא יודע אם להאמין להם אז אני שואל זה נכון או לא נכון ואם לא אז למה לא לאכול את הצהוב?
|
|
הכוונה היא לא לאכול הרבה חלמונים בגלל שיש שם חומרים מזיקים שיכולים לגרום לך לכוסטרול ועוד שיט כזה
1 ביום לא יהרוג אותך ><
Bring the Violence-
1 ביום גם לא מומלץ (כל יום הכוונה)
סתם שאלה מה יכול לקרות אם נגיד אני אוכל 3 ביצים ביום(לא שאני אוכל)
ועוד משהו אם אני אוכל 3 ביצים יום כן יום לא ובלי הצהוב זה בסדר?(אני מתכוון כל פעם אחרי אימון)
ההמלצה היום זה לא לאכול יותר מצהוב אחד ביום , לגבי הלבנים אפשר לאכול בלי סוף תלוי כמה חלבון יש לך בתפריט היומי.
בכל ביצה שלמה יש כ7% שומן(7 גרם שומן) , ובערך 50 מ"ג כולסטרול
(לא מומלץ לעבור ביום את ה300-400 מ"ג כולסטרול )
הנה משו שיגרום לכם לחשוב שנית על כל מה שאמרתם פה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=2
////:Boxing:
FUCKyou
וגם זה כתוב שם שעל זה לא הסתכלת
"ויטמין B12 , C , E ו- A נקלטו בכמויות גדולות יותר אצל צורכי הביצים, בנוסף אלו אשר אכלו ארבע ביצים או יותר ליום, אובחנו כבעלי רמות כולסטרול נמוכות מאלו שאכלו ביצה אחת ליום או פחות"
וגם על זה
"מדגם שנערך בקרב 76 מפתחי גוף מקצועיים אשר עקבו באדיקות אחרי דיאטה עשירה בשומנים וכולסטרול, כאשר הכולסטרול בא בעיקר מן הביצים ובדיאטה בין 10 - 8 ביצים בשבוע.
בצורה מדהימה רמות הכולסטרול בדם לא היו שונות בין אילו אשר צרכו מעט או הרבה ביצים , בנוסף ריכוז
ה-HDL היה גבוה יותר בקרב צורכי הכמויות הגדולות של הביצים. "
FUCKyou
אז מה אתה רוצה לומר בזה? , יש דברים סותרים במאמר , מצד אחד "ההמלצה היא לאכול ביצה 1 עד 2 ביום"
מצד שני המחקרים מראים כך , הבעיה היא שבתזונה היום יומית שלך רוב הכלוסטרול לא בא מביצים אתה גם אוכל בשר,דגים,שומן ממקורות רווים ובלתי רווים,מוצרי חלב
ככה שלהסתמך שרוב הכולסטרול יגיע מביצים הוא מוטעה כי אתה לא תאכל רק ביצים כל היום לכן לא כדאי לאכול יותר מביצה 1 או 2 ביום
מה גם שביצה שלמה כולל הצהוב לא מצדיקה את ה7 גרם שומן שיש בה
7 גרם שומן משתווה ל250 גרם חזה עוף ככה שכל אחד והשיקולים שלו.. אני אישית לא חובב כזה גדול של ביצים אז זה לא ממש אכפת לי...